Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (64)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zajímavý a propracovaný snímek s vynikajícími herci a výbornými hereckými výkony. Ze začátku, jsem si myslela, že sleduji špatný film, když jsem tady na fotografiích viděla Juda Law, Anthony Hopkinse nebo Rachel Weisz a ve filmu mluvili slovensky. Opravdu mě to trochu zarazilo. Ale ukázalo se, že je to ohromě napjatý a emocionálně nabytí snímek. Je zde všechno, co by divák mohl očekávat i to, co by nečekal. Téměř vše je nepředvídatelné a skvěle propojené. Divím se pouze hodnocení tady. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Fernando Meirelles se pustil do trochu jiných vod, než jsme u něj byli zvykem. Na podobné filmy, kde figuruje spousta "hlavních" postav, a celý příběh je vlastně mnoho linií různé pospojovaných, se musí docela opatrně - aby z toho nebyl chaotický spletenec - ale když se to podaří, tak vznikají dílka jako je Láska nebeská, Magnolia nebo třeba Intermission. 360 ale zůstal někde na půl cesty - kdy některé příběhové linie jsou absolutně o ničem, nudné a zbytečné (žena ruského bodyguarda a zubař), a některé jsou naopak tak skvělé, že jim to, být pouhou linií ve filmu trochu uškodilo (propuštěný trestanec (Ben Foster) a brazilská dívka). Trochu mne i mrzí, že Meirelles nevyužil herecký potenciál jaký měl k dispozici (Anthony Hopkins jakžtakž, ale Jude Law ani Rachel Weisz nemají žádný velký prostor k realizaci). Ač se z mého komentáře může zdát že se mi film nelíbil, tak tomu není - jen si myslím, že má očekávání byla o něco větší... ()

Reklama

Silas 

všechny recenze uživatele

Co naplat, že osudy jsou poměrně nezvykle propleteny, když ani za 40 minut režisér nepředstaví všechny hlavní postavy a pak se navíc věnuje i dalším vedlejším, že jejich počet přesahuje do druhé desítky. Jako první půlka celku by to snad šlo, protože mnoho motivů zůstává dle mého nedořešených; navíc film postrádá gradaci a napětí, takže paradoxně to, co se mi jako protipól Iñárritua zprvu líbilo, nakonec nesnese srovnání s první třídou. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tento film je tak trochu o nás všetkých a o všetkom. O vzájomnom prepojení, dorozumievaní napriek jazykovej bariére a odtiaľ iste i ten názov filmu. Pre diváka z našich končín bude zaujímavý hlavne účasťou dvojice herečiek Marcinková, Šipošová a prekvapivo veľkým priestorom slovenčiny. Film je mixom niekoľkých minipríbehov z rôznych končín sveta, ktoré sú viac či menej prepojené. Trochu nedotiahnutý a čudne ukončený sa mi zdal príbeh z francúzkej zubnej ordinácie. Všetky ostatné ok. A. Hopkins je tradične maximálne presvedčivý, rovnako tak J. Law, ale mňa najviac zaujala dvojica ruský mafiánsky poskok a G. Marcinková. Hlavne kvôli Marcinkovej, ktorá si zahrala i s Mikkelsenom v podobne ladenom filme Move on , som to chcel vidieť a uistiť sa, či na to má. A myslím, že má. Veľmi pekná, skromná a talentovaná. Už len to šťastie a preraziť...70%. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

"Váš život je součet všech rozhodnutí, které jste v životě vědomě či nevědomky učinili. Dokážete-li ovládat proces rozhodování, dokážete ovládat všechny aspekty života. Můžete najít svobodu vycházející ze skutečnosti, že jste zodpovědni sami za sebe." Taková moc zajímavá mozaika pár příběhů z různých míst naší země, které se vzájemně v poměrně poklidném tempu prolínají a vstoupí pomalu, ale jistě i do našich životů až k nám domů. A já zjistila, že s nimi prožívám jejich lásky, rozhodování, vnitřní boje, starosti, smutek a jiné životní situace, které byly možná trochu smutnější, ale Fernando Meirelles nám je zabalil do krásného kabátku na který se moc hezky dívalo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Film byl inspirován hrou Arthura Schnitzlera "Rej". (M.B)

Reklama

Reklama