Reklama

Reklama

360

  • Rakousko 360 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Z jednoho prostého rozhodnutí muže, který chce zůstat věrný své ženě, vznikne sled intenzivních, napínavých a dojemných příběhů propojujících celý svět. (oficiální text distributora)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (64)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Snímek 360 je příklad globálního filmu, protože každý člověk (tedy herec) mluví jazykem své národnosti:o)). Jedno z hlavních zpestření jsou slovenské herečky, pěkné evropské lokace a slovenština, která má opravdu velký prostor! Dramatický slepenec několika životních příběhů naznačuje, jak je často důležité jedno těžké rozhodnutí a také jaké z toho mohou vzniknout důsledky. Jedno je ale jasné, že i cesta může být cíl...:)). Morgan a Meirelles vytvořili zajímavý film o pár lidských osudech. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Cože?! 65%? Tak to ani náhodou, vážení! Nebýt toho, že tam vystupují dvě až tři slovenské herečky, není tato slátačka zajímavá absolutně ničím. Příběhy nemají smysluplné propojení, neplyne z toho žádná myšlenka ani záměr k myšlenkám, není to artové, romantické, dramatické, milé nebo sympatické, za to je to neskutečně dlouhééééé! Jedna rána z milosti, za scénku na letištním hotelu. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Asi tou najpozitívnejšou vecou na tomto snímku bolo vidieť hrať slovenské herečky po boku so známymi americkými hercami. Film ako celok ma však veľmi nenadchol. Pointa a celkovo scenár sa mi zdali ploché a nevýrazné, vlastne dokopy nevypovedali nič, z čoho by som mal padnúť na riť. Dramatický náboj je tu tiež neznáma vec. Skôr to často skĺzavalo k nude a šedivej priemernosti. Po technickej stránke nemám námietky. 60/100 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Brazilský tvůrce Fernando Meirelles je pro mě stále spíš neznámou. Talentovanou, záhadnou, zvláštní. Jeho filmy jsou sice seštelované na míru, ale jakoby nedýchaly, netlouklo jim srdce. Evropský výlet mezi vztahové peripetie, který láká na několik solidně rozehraných příběhů, si mě ale nakonec docela získal. Poukazuje na propojenost životů a osudů, je pesimistický, lehce odosobněný, pocitový, nabízí nejasné výpovědi. Mluví se v něm několika jazyky (máme tu Rusa, Brazilku, Angličany a Američany, Němce, Slovenky, Francouze), jeho síla opět spočívá v pomalém, vlažně plynoucím ději. Drobné, zato silné příběhy bez začátku i konce, s dobrými i výbornými herci, kteří musí ukázat kus svého umu, aby si v krátké době přitáhli diváka. Přesto všechno je to zvláštně lákavá hra, která neomrzí a dokáže umně zakrýt fakt, že jisté aspekty příběhů nejsou nijak objevné. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o tom,že každý střípek našeho života respektive našeho jednání ovlivní jiné lidi a ty zase jiné a tak pořád dokola jako kruh(360).Lidstvo je jako velká síť kde vše je propojeno jen něco je dál a něco blíž.Dobré herecké výkony.Zaujal mě hlavně Anthony Hopkins a příběh Rusa.Za mě celkově 70% a tři hvězdy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Bratislavě, Vídni, Paříži, Londýně, Denveru a Phoenixu. (M.B)

Reklama

Reklama