Reklama

Reklama

Karate Kid 3

  • USA The Karate Kid, Part III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Daniel a jeho učitel pan Miagy se ocitají na počátku dalšího karate dobrodružství pro mládež. Nad Danielem se totiž stahují mraky. Agresivní učitel karate, jehož Daniel svým vítězstvím v prvním filmu znemožnil, se zvedá z prachu poražených a společně se svým nechutně bohatým a podlým žákem chystají rafinovanou pomstu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[69%] Skoro bych zde dal tu čtvrtou hvězdu, přišlo mi to o chlup lepší jak první díl. Hodnocení to zde nemá nejlepší, ale mě zde strašně bavila postava Terryho Silvera. Prostě zbohatlý, psychopatický maniak, který zde Daniela pěkně zmanipuloval. Scény se Silverem mě bavily asi nejvíc. Závěrečný turnaj též nebyl špatný. Potěší i Martin Kove a Pat Morita. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Pokračování neztratilo mnoho na kvalitě, avšak vidět potřetí stejnou omáčku jednoho omrzí. Pokud jste fandy "Karate Kid" hvězdu si přidejte, ale mě třetí pokračování neokouzlilo natolik, abych ho musel vidět znovu. Snad jenom záporák byl tentokráte trochu výraznější, jinak ale film tápe v klišé. Tentokráte i divák neznalý tohoto sportu sezná, že něco není v pořádku. Slabé a nedůstojné zakončení. 40% = 2/5 ()

Reklama

Duke90 

všechny recenze uživatele

Jediným velkým pozitivem je v tomto velice slabém pokračování už pouze moudrý pan Miyagi. Všechno ostatní působí hrozně laciným dojmem. Ralph Macchio nehezky přehrává a hlavní záporák Thomas Ian Griffith se svým štěkajícím pejskem Seanem Kananem jsou zralí doslova na kop z otočky dvakrát po sobě, protože podobné "suverenní" herecké výkony jsem viděl naposledy někde v seriálu Strážci vesmíru, což je pro věkovou kategorii tak cca do 10 let. Druhou hvězdu dávám pouze z úcty k prvním dvěma dílům, jelikož jsem byl schopen vnímat, jakou cestu mezitím Daniel ušel a také díky zmiňovanému Patu Moritovi. Čtyřku už si raději nechám ujít... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Predchádzajúce dve časti sú v pohode. Sú typicky naivné, ale majú funkčné postavy a smerujú odniekiaľ niekam. Tretia časť je skĺbením takých bizarností, že pri tom človeku zostáva rozum stáť. Je to skákanie z jedného logického lapsusu do druhého. So zbytočnými postavami. Veľmi prapodivnými scénami ( aspoň, čo sa týka významu), celá horolezecká scéna putovania za bonsaiom je skrátka z iného vesmíru. Do toho pripočítam ešte fakt, že hlavný predstaviteľ má tendenciu v real time rozprávať všetko čo práve robí. A je tým pádom rovnako neznesiteľný, ako záporák. Ženská hrdinka do počtu a zbytočná a rovnako aj finále, ktoré vlastne potvrdzuje svojim koncom, že tie dve hodiny boli vlastne neucelená snaha priživiť sa na populárnej značke. Ono to má záporov veľa. Pozerať sa to dá, ale zostáva z toho taký ten pocit zbytočného filmu. A všetko - od scenára, metafory o sile duše ( prezentovanej cez bonsai) až po smiešne vyhraté finále....dokazuje, že toto skrátka nie je dobrý film. ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Návrat na americký kontinent chválim. A síce to v úvode ešte stagnuje, Daniel záhradkárči, randí s ďalšou broskyňkou a zdráha sa súťažiť, nepotrvá dlho a chytrý plán starých známych z Kobry Sai nielen šampióna vyprovokuje, ale aj postaví proti svojmu učiteľovi. Film týmto momentom naberá slušné grády, aké pekne umocní drastická metóda tréningu. Škoda, že finálny turnaj neukázal viac zápasov s Kouďákom, jeho technika sa mi pozdávala. Rovnako škoda, že si ten zlosyn s copíkom nevykopal nejakú bokovku v štýle Kickboxera, mal potenciál. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • V severoamerických kinech film utržil 39 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama