Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Minimálne erotický, v žiadnom prípade nie mysteriózny, pomerne dobre thrillerový a chabo dramatický zhluk pohyblivých obrázkov Erikom úplne skurvene zrežírovaný. Ono, čo sa dalo čakať od filmu, do ktorého medzi 5 najdôležitejších postáv nominujú nehrajúceho neherca Wentwortha "väzenie zlomím" Millera. Chcelo to mať zápletku a asi tak sto prekvapivých momentov. Malo to len nudu a asi sto upadnutí diváka do bezvedomia. Pozitívom je snáď iba Karl Urban, ktorý tam pretiahol všetko, čo vedelo dať od seba nohy. Áno, takýto život by ma rozhodne bavil, s bytom, či bez bytu. Nepozerať. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když je závěr velmi neuspokojivý a přišlo mi to jen jako jedno velké klišé, stále se jedná o film, který mě dokázal zaujmout a kterému se podařilo rozehrát celkem zajímavou zápletku v jednom větším bytě. Možná je to místy až moc překombinované, ale i tohle mi na příběhu sedlo. Navíc jsou tu dobré herecké výkony. Isabel Lucas je neskutečně sexy, ale to ona vždy. ()

Reklama

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Výborná zápletka, ktorá pekne graduje do prekvapivej pointy. Škoda, že som tento Loft videla skôr ako belgickú verziu, stavím sa, že je o dosť lepšia, ako to už u európskych býva. Čo mi tu dosť vadilo boli tí piati manekýni medzi ktorých ešte aj úplne tradične americky ako päsť na oko umiestnili jedného zagulateného a mysleli si, že to tým vyvážia..ako obyčajne, nepodarilo sa. Wentwortha Millera síce schovali za nemožné okuliare, ale pod nimi je to stále fešák. Ženské osadenstvo bolo rozdelené na tmavovlasé, skoro nerozoznatelné manželky a blonďavé milenky. Za obsah by som dala 4, ale za tradičné americké prevedenie ostávam na 3 *** ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Bylo to fajn, přitažené za vlasy, dost dlouho se vlastně nic nedělo, ale to je vynahrazeno v závěru, kde se všichni pěkně vybarví, kvantum dějových zvratů přesně jako v severských románech, tady je to zahnané až celkem do extrému. Žádná z postav mi nebyla sympatická a bylo mi ukradené jak dopadnou. 3* ()

subic 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, 5 ženáčů svědí hůlky, tak si společně pronajmou byt, kam si vodí cuchty. Až na to, že jednou najdou v bytě mrtvou mařku, kdo to je a co s ní? Jak to skvěle začne, tak to rychle ztratí dech a něco se začne opět dít až po první hodině. A ono je to všechno jinak. Vincent (Karl Urban) tam šlóchá manželky těch ostatních. Jenže další kámoš vše tajně nahrává a když se to dozví ostatní, všechno se prolátne, nastraží na Vincenta jakože past, že on se tam se nějakou štětulí sjel a že ji podřízl. Ale policie chce důkazy. Nakonec to dopadne jakože dobře, ale... Původní filmy jsem neviděl a vidět bych chtěl, protože tohle nebylo moc chytlavé. 55% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)
  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)

Reklama

Reklama