Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

BarVo 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z remakov, ktorý mi vzal chuť vidieť - možno dobrý - originál. Zameniteľné herecké tváre, prvoplánové gradovanie napätia od prvej minúty, ktoré bolo v závere už moc otravné, "osudové" ženy tu asi hrať nemusia, stačí im byť, napokon ani mužský ansámbel toho moc nepredvedie, prekombinovaná zápletka a to som ešte aspoň 5 vecí, čo mi vadili, našťastie zabudla. Apropos - erotický thriller? Niečo mi ušlo? ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Film příliš kladoucí důraz na překvapující zvraty, které mají od konce filmu nazpátek dávat zpětně smysl. Nicméně vytváří to chaotický dojem - což mi ale vyhovuje a naopak to podtrhuje mysteriózní atmosféru (jako Memento (2000)). Originál jsem neviděl, takže je mi jasné, že pro ostatní remake je jen další mandelinka na té vzrostlé bramborové nati originálu. ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Minimálne erotický, v žiadnom prípade nie mysteriózny, pomerne dobre thrillerový a chabo dramatický zhluk pohyblivých obrázkov Erikom úplne skurvene zrežírovaný. Ono, čo sa dalo čakať od filmu, do ktorého medzi 5 najdôležitejších postáv nominujú nehrajúceho neherca Wentwortha "väzenie zlomím" Millera. Chcelo to mať zápletku a asi tak sto prekvapivých momentov. Malo to len nudu a asi sto upadnutí diváka do bezvedomia. Pozitívom je snáď iba Karl Urban, ktorý tam pretiahol všetko, čo vedelo dať od seba nohy. Áno, takýto život by ma rozhodne bavil, s bytom, či bez bytu. Nepozerať. ()

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Videl som originál z roku 2008 a úprimne som čakal od amerického spracovania väčšiu blbosť. Herecké obsadenie bolo celkom fajn a aj napriek tomu, že už to nebol wau efekt, film bol dobre natočený, respektíve prerobený. Ťaťžko povedať, či má význam natáčať 3x ten istý film, pretože už lepšie to nemôže byť. Každopádne hodnotenie filmu veľmi kladné... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Od posledního jsem čekal asi nejvíc i když vím že herci tomu nemusí pomoc tak jsem mírně doufal ve zlepšení a jak už jsem říkal jedeme pořád to samé, na pár dobrých a krásných chvil není film ničím víc zajímavý a pokud ještě příště napadne dělat podobný projekt chce to scénář jenom vypilovat protože námět bude vždycky super. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)
  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama