Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

solisoli 

všechny recenze uživatele

No. Máme tu po holandskej verzii, prepracovanú americko - belgickú v duchu zazobaneckého prostredia s béčkovými hercami a ako inak, béčkovou produkciou. Primitívny dej, so snahou zaujať leskom prostredia v neprirodzenom deji, poukázať na niečo čo vôbec v skutočnosti nefunguje. Mnoho krát silovo vykonštruované scény znervózňovali a odkláňali celú zmyselnosť od podstaty. Slabý odvar toho čo ponúkla holandská kinematografia voči tomuto vyčačkanému bahnu. Slabučké 3 hviezdy. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Neznám původní předlohu, takže pro mě celkem originalitka. Moc příjemné herecké obsazení. Krásné ženy. Pro mě teda bohužel málo prostoru pro oblíbenou R. Mitra. Super, super, žádná mega star, naopak "průměrné" obsazení, které tomu dodávalo tu potřebnou atmosféru. Nikdo nevynikal. Tím, že jsem neznal příběh, jsem do posledních minut čekal další a další zvrat a moc se mi závěr líbil. Dobré, fakt dobré. Kdo nadává na americkou verzi, je to jeho problém. Mně se to moc líbilo. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Pět borců si pořídí šmajchlkabinet a jednoho dne tam najdou mrtvou holku. Dobrý námět, zajímavé prolínání časových rovin, dobré obsazení, řemeslně solidní, ale přesto tomu něco chybělo. Asi mi vadila ta překombinovanost a taky to, že film, kde se vraždí a řeší sex, tak mají problém ukázat byť jednu jedinou bradavku. Těžká Amerika. ()

Danken 

všechny recenze uživatele

8/10 Ono se vlastně skoro jedná jen o to, že členové štábu zodpovědní za scénář zmáčkli Ctrl+C a pak Ctrl+V. Jen je to celé poněkud blyštivější, herci alfa-samci (zejména Luc tady nevypadá jako něco, co by urazilo i Frankenstainovu příšeru), herečky ošukatelný jedna do jedný, vlastně čistá zámořská produkce. Mě to ale bavilo stejně, ne-li více, než o něco starší belgický bratranec. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Tak do tretice všetko predsa len dobré. Je to síce to isté, ako predchádzajúce dve verzie, ale keď to nepozeráte hneď za sebou, ale s istým časovým odstupom, tak budete spokojní. Osobne som videl všetky tri spracovania s dostatočným časovým odstupom a tak som aj zabudol, ako to vlastne dopadlo. A teda som si to stále naplno užil. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama