Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VČERA V NOCI BYLO VYLOUPENO JEDNO Z INDIÁNSKÝCH KASIN....“ /// Bratr a sestra, bankovní loupež, mrtvej policajt (jeden, dva, tři…), čerstvě propuštěnej (do problémů padající, padající a padající…) Jay a ukrutná potřeba si v rodině (v jedný, ve dvou, ve třech…) vyříkat, že (a jak) se máme rádi. Dyť jsou kurva vánoce! Venku padá bílá sračka, Erik Bana frajeří, že věci který naučil Hannu umí taky a Olivia zase, že není kurva jako kurva. Ještě tu je Hanna (ne tamta, nepřeháněj to zase…), táta, máma, táta…. a u svátečního stolu pospolu završí tohle béčko, který se dlouho (asi půl hoďky) snaží bejt lepším, než ve skutečnosti je. A tak emoce z vypjatejch rodinnejch vztahů nemůžou zakrejt fakt, že se jedná o thrillerovou tuctovku, která nepřináší nic novýho a jen mixuje starý kousky. A jestli se to dá i vidět ? - 2a½! (Takže jo, je to krátký….) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju sníh, zasněženou krajinu, namrzlý silnice, sněhový bouře, boxery, lupiče, tátu... 2.) Dlouho jsem neviděl žádnej zimní thriller. 3.) Thx za titule ,,Vaďas“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Deadfall sice není originální z hlediska zápletky, leč nedostatek scénáristické invence vynahrazuje "mrazivou" atmosférou, fajnovým hereckým obsazením a správně nekompromisním koncem. Trošku mi vadilo zkratkovité jednání hlavní ženské postavy (Wilde), která se dokázala přetransformovat z ďáblíka na andílka během 4-5 minut, leč vzhledem ke směřování vyprávění to bylo nutné, nikoliv však ospravedlnitelné. Přirozeně kraluje Eric Bana, jenž si úlohu charismatického a brutálního záporáka očividně užíval a dokázal postavě vdechnout nezaměnitelný hořko-sladký půvab. Není to úplně zlé, ale zázraky nečekejte. 5/10! ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Čakala som biedu, a možno práve preto som bola milo prekvapená. Páčilo sa mi, počnúc muzikou a končiac hereckými výkonmi. Aj napriek niektorým prepísknutým momentom sa človek nestihne nudiť. Obsadenie kvalitné, Bana hral naozaj výborne, Wilde mám rada a Hunnam, kvôli ktorému som si film pozrela, je ten správny ochranca a za poslednú bitku by som mu dala kľudne aj tú zlatú medailu. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Film ma bavil už od začiatku, mal dobrý spád a zimnú atmosféru čo ja zbožňujem. Potešilo ma príjemné obsadenie všetkých zúčastnených na čele s Ericom Banom, ktorému záporná úloha sedela náramne. Scenár nieje bohvieako našlapaný, ale to mi tak nevadilo, pretože sa neustále niečo dialo. Nenápadný film, ktorý si nezaslúži byť na odpis. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn námet si myslím, chyba tkvie v povrchnom spracovaní. Zdalo sa to na mňa až príliš že hŕŕŕŕ a veľa zbytočných scén a na záver som mal taký pocit že veľa vecí zostalo nevyriešených, ako keby sa o nich ani nehovorilo. Niektoré postavy úplne zbytočné a iné postavy zase neprepracované do väčšej hĺbky. Plejáda hercov sympatická ale až tak úplne im to neladilo. Hudba výborná. A hlavne je že som sa nenudil pri tom. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Zach Dean sa rozhodol napísať scenár k tomuto filmu po tom, čo bol pasažierom letu JetBlue 292 v roku 2005, ktorý lietal vyše dve hodiny v tvare osmičky nad južnou Kaliforniou, aby sa pripravil na rizikové pristátie. Dean vtedy uvažoval o svojej smrteľnosti a chcel napísať niečo o rodine. (Arsenal83)
  • Počas úvodnej sekvencie narazí unikajúce auto do jeleňa, ktorý rozbije čelné sklo a pokryje ho krvou. Na nasledujúcich záberoch, ktoré ukazujú, ako sa auto vymyká kontrole, je čelné sklo neporušené a bez poškodenia. (Arsenal83)
  • Zatiaľ čo film sa údajne odohráva v Michigane v okolí Detroitu, ranná scéna sa odohráva v Dunn's Delicatessen a Dominion Square Tavern, čo sú rozpoznateľné orientačné body na Metcalfe Street v Montreale. (Arsenal83)

Reklama

Reklama