Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (259)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film funguje podle již tolikrát osvědčené šablony. Je velmi předvídatelný a samozřejmě tu není nouze od nejrůznější klišé. To mi vůbec nebránilo vtom film dokoukat do konce a bavit se při něm. Ani na chvilku mě nenapadlo, že bych mohla zalitovat času, který jsem věnovala tomuto filmu. Kevin James je navíc sympaťák a ta jeho motorka taky nebyla marná. Pěkně mu sedla. Na Salmu Hayek se taky dobře koukalo. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Vezměte námět z prvního Rockyho a Warriora. Smíchejte to dohromady a dochuťte nenáročnou komedií. Výsledek bude vypadat nějak takhle. Pěkná oddychovka která má silný i trošku slabší momenty. Ale s hlavními hrdiny budete jejich příběh prožívat. Především ale neočekávejte nějaký hluboký poselství. Jedná se především o oddychovou komedii. Učitel biologie se rozhodne pomoci kolegovi sehnat finance aby mohl dál učit hudebku. Situace si vyžádá že začne zápasit v MMA. Nemá absolutně žádné ambice na vítězství. Ví že nemá šanci vyhrát. Nebo má ? ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Americká rodinná komedie s bitkařským námětem, slušnou hudbou a typicky rozjuchaným závěrem, ve kterém se všichni mají rádi. V rámci žánru nešlápnete vedle, nic víc ale film nenabízí. Selma Hayek zvedne sledovanost a Kevin James nebyla špatná volba, aspoň má na zápasníka postavu. # [viděno: monitor, 5.1] # přáběh 5 | hudba 7 | humor 3 | akce 5 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Sport sa meni... namet ostava. Dalsi z mnozstva americkych filmov, ktory je neoriginalny ako hovado. Zase tu mame chlapika, ktory "saved the day" lebo to je potrebne... Americania z tohto asi nikdy nevyrastu. Chlapik sa da na drahu UFC zapasnika aby zarobil prachy a zachranil skolsky hudobny kruzok... Takych filmov som uz videl asi 10... Takze poviem to tak... klise jak prasa... vtipne to nieje... hlavny predstavitel je nahovno... jednu dam za choreografiu zapasov... a druhu davam za Miguela :))) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s Kevinem Jamesem náz zavede do prostředí zápasů v MMA a první ligy UFC. Příběh je prostý a hodně předvídatelný. Učitel Scott Voss se snaží vydělat peníze, když mají ve šlole kvůli škrtům v rozpočtu zrušit hudební kroužek, aby ho zachránil a jeho kolega tak nepřišel o práci. Když se snaří vydělat peníze jako večerní učitel imigrantů, moc za to nedostane. Jeden holandský přistěhovalec, kterého se rozhodne Voss doučovat, sleduje zápas UFC a Voss zjistí, že i když bojovníci prohrají, dostanou slušné peníze. Voss se rozhodne, že tudy povede jeho cesta za pomocí příteli v nouzi....... Mám rád MMA a tato komedie se mi hodně líbila. Je zde spousta vtipných scén, u kterých jsem vybouchnul smíchy. James je jako učitel a bojovník fakt parádní a jeho výkony jsou fakt vtipný. Ve filmu je i parádní soundtrack. Hodně mě potěšilo, že se zde oběví spousta protagonistů z UFC, včetně Joa Rogana. Finálový zápas tak vypadá jako skutečný. Ačkoliv je příběh ohranou a předvídatelnou záležitostí, tak mě film hodně bavil a dávám mu 95% :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Krzysztof Soszynski, který zde hrál Kena Dietricha, použil při závěrečném zápasu techniku, kterou se v bývalé organizaci WEC proslavil Anthony Pettis. Komentátoři neveděli jak tuhle techniku pojmenovat, tak ji nazvali jednoduše "Showtime Kick". (Pacek)
  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)
  • Hlavní herec Kevin James kvůli filmu absolvoval trénink chvatů a pohybů s legendou UFC Randym Couturem. (The Viper)

Reklama

Reklama