Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nevím, jak ohodnotím, snad na to přijdu na konci komentáře. Na jednu stranu to bylo nehorázně nechutné - zvláště scéna s mučením Elijah Wooda, o morbiditě ani nemluvě - ta z toho přímo čpí. Na druhou stranu to bylo netradiční, no to je blbé slovo, ale víte, co tím myslím, totally weird but interesting, a místy vtipné, většinou černý nechutný humor - nečekaně. Herecké výkony perfektní. Vlastně jsem si to pustila kvůli Paula Walkerovi, tak trošku sentimentálně mu vzdát holt po té dnešní zprávě - a ten tu byl naprosto skvělý. Jinak víc udivujících postav byste v málokterém filmu hledali... vlastně nejnormálnější postavou tu byl ten černý Santa před zastavárnou a to to byla blbá socha. Nejlepší byl dialog, spíš monolog Paula v autě, když se bavil o tom, že nechápe, proč má nesnášet Židy. Nevyplatí se to tu ani citovat, to prostě musíte vidět. A zde je mé dilema... oceňuji tu propracovanost, umělecké vzezření, kombinaci s komiksem, jak se vše propojovalo tam a nazpátek, výkony, příběhy čili tak 4*. Ale moc jsem se nesmála a asi to na mě bylo až moc ujeté (jak poznamenal B-Boy1), čili tak 2*. No tak to udělám jednoduše jak v matice - zprůměruju a je to. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ženiálně propletený příběh několika lidí. Začátek pobavil nejvíc ... scéna v autě před loupeží a poté co následovalo uvnitř u mě spustila nekontrolovatelný třes celého těla, zástavu dechu a obavu, že mi ty křeče svalů v obličeji zůstanou ještě do zítřka. Pak jsem si (celá šťastná ze znovuobnovené respirace) užívala sledování, Historkám z podsvětí, podobně střeštěnou story. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Santa Klaus není Afroameričan.............. Mám rád "zhulený" příběhy, ale tady to vůbec nefunguje. Když se v podobných filmech lidi zhulej, chovaj se skoro až geniálně, zde je to spíš samí tupec. Jsou to idioti normálně a když se zhulej, jsou to zase jen idioti. CITÁT - Poznávám vás po hlase........... Dobrý, leč špatně zpracovaný scénář a celkem slušný hudební doprovod. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy limitované téměř zápornou inteligencí svých antihrdinů by měly být aspoň vtipné, dojemné, klidně i drastické.. Ale tenhle je - nijaký. Kromě vymaštěnců už nic jiného nenabízí. Jen přehlídku odporného dění, plnou sprostoty, špíny a ubohosti. S hodně nechutnými scénami. Kdo nemá náladu bahnit se v hnusu, ať se této zbytečné samoúčelné přehlídce raději vyhne. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pleasure tak trochu "guilty", ale pořád pleasure. Tři brakové příběhy z amerického vidlákova, které by se strašně chtěly podobat na Pulp Fiction, ale chybí jim tarantinovská preciznost. Btw. Elijah Wood očividně dělá co může, aby nálepku "roztomilý hobit" předělal na nálepku "úchylný psychouš". A docela mu to jde. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (zanvalzans)
  • Poté, co Richard (Matt Dillon) vytrhne stránku z telefonního seznamu a hodí další postavu na akvárium za sebou, seznam mizí. (Timak)
  • Brendan Fraser uzavrel zmluvu s diablom už vo filme Bedazzled (2000). (kacer4)

Reklama

Reklama