Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Wau, nuda od začátku od konce, kterou ani super Jason Segel nezachránil, protože si místo toho nechal narůst nechutný vous a nosil pletený svetr, který vypadal jak smoking a k tomu jedl lžící udělanou z kopyta jelena a pil z chlupatých džbánů vlastní medovinu. Neviděla jsem v tom žádný humor, vážně. Skončilo to opět strašně nečekaně, takže asi tak. Je fakt že ale ta svatba na konci byla trochu vtipná. ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Pro mě skončily Zásnuby na dobu neurčitou v mírně podprůměrném hodnocení. Ačkoliv jsem se na mnoha místech zasmál (klasický Segelovský humor) a ústřední hereckou čtveřici jsem měl v oblibě už dříve, postrádal jsem to hlavní, co divák očekává u romantické komedie. Neviděl jsem tam jakoukoli vztahovou chemii, která ze zápletky o oddalování svatby udělá docela nudu. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Emily Blunt je zajímavá, Segelovou výhodou je, že je tak nějak nemastný neslaný, ale někteřé lidé takoví prostě jsou, takže mu to dodává punc realističnosti. Rhys Ifans potěšil, ostatně, to dělá vždy. Dakota Johnson je prost úžasná. Film je to mnohem více romantický než komediální, vtipů je málo, ale zase jsou dobré. Celé to však trpí na klasický apatowský neduh - je to k uzoufání dlouhé. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MYSLÍM, ŽE NEMŮŽEME VYŘEŠIT VŠECHNY NAŠE PROBLÉMY, PŘED TÍM NEŽ SE VEZMEME. A JSEM SI DOCELA JISTÁ, ŽE BUDEME MÍT NĚJAKÉ PŘÍŠTĚ. ALE SLIBUJU TI, ŽE TĚ BUDU MILOVAT CELÝ MŮJ ŽIVOT....“ /// Toužíte se stát hosty jednoho (dvou, tří, …) dojemnýho momentu v životě dvou lidí? Jo? Tak dobrá (tak to se vožeňte!!!). Připravte se, že ten moment (ne)bude trvat věčnost (ale dlouhý to je jak kráva). Svatební proslovy (v klidu, spíš z toho trapnějšího soudku…), Alex zpívá … se divím, že to netrvá třebas čtyři hodiny, vždyť lidi by si měli svatbu užít. Vztah, kde ten větší sobec buduje kariéru, není plnej ftipnejch situací (překvapení!?). Abych nekecal, pár úsměvů jsem hodil. Z romantiky přecházíme postupně (bo času je dost) ke dramatu, až k předstírání orgáče – chlapskýho (tak to se nežeňte!!!). Manželská krize ve vztahu bez manželství. No co vám budu vyprávět. Delší vztah je kravina (jako voni to tak viděj, neříkej mámě, že se máte kvůli mě rozvíst...NENÍ TO VO STÁŘÍ KOBLIHY, ALE VO JEJÍ PŘÍCHUTI). Miluju (platonicky samozřejmě) Emilku. Nemám rád vztahy (ve filmu). Natož pak neurčitý dramata a řešení píčovin, při kterejch ze sebe lidi (herci) dělaj idioty. Nebaví mě přemejšlet, jestli ten trapnej kousek měl bejt vtipnej. BYLA TO DLOUHÁ CESTA…. film jako reklama na manželství? To na chlapa nemůže fungovat. Co vy na to holky? (ty 3* hlavně kvůli vám...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju svazek manželský. 2.) Pícháme pod plakátem ,,Wham“. 3.) Thx za titule ,,mireczech11“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Jasona Segela a myslím, že každý film, na kterém se podílí je prostě o špetku lepší. Segel má - co se scénáristiky týče - dost silný podpis. Jeho styl je na scénáři hodně znát a to se mi líbí. Jason Segel do filmů - jednoduše řečeno - dává kus sebe. Emily Blunt je sladká za každé situace, v každém filmu... ovšem tady jako princezna Diana... neskutečná. Tenhle snímek nezapadá do typické škatulky romantických komedií a filmových trháků. Nehledejte v Zásnubách na dobu neurčitou Kopačky nebo Dostaň ho tam. Trochu praštěného humoru se tu najde, ale povětšinou je humor střízlivý a vkusný (berte to, prosím, maximálně pozitivně - žádné zběsilé blití á la Dostaň ho tam se v Zásnubách opravdu nevede...). Snímek pojednává o hledání, o ztrátě a nacházení... Emily Blunt představuje vlastně typickou moderní ženu, která se obává zahození šance na vlastní slibnou kariéru, protože nikdy neví, kdy bude muset zvládnout život sama. Je to boj, stejně jako celý život... Uvědomění si detailů jako... čerstvá kobliha bude stejně jednou stará... a přehodnocení vlastních praštěných pravidel a předsudků... nebát se žít, milovat, plnit si ty nejprimitivnější sny... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)
  • Téměř všechny restaurační scény byly natáčeny uvnitř detroitského podniku MGM Grand Detroid. (žvanimírek)
  • Zingermanova reštaurácia, kde Tom (Jason Segel) pracoval po presťahovaní do Michiganu, je skutočná lahôdkáreň v Ann Arbor, ktorá bola otvorená v roku 1982. (misterz)

Reklama

Reklama