Reklama

Reklama

Jeepers Creepers

  • USA Jeepers Creepers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Trish a její bratr Darry se vrací z univerzity domů. Jejich trasa vede přes jeden zapadákov za druhým. Už jsou na cestě pěkně dlouho, když si Darry všimne podezřelého pohybu v okolí starého opuštěného kostela. Jakoby se někdo něčeho ve spěchu zbavoval. O kus dál stojí stará šedá dodávka. Darry a Trish si nechtějí nic domýšlet a raději sešlápnou plyn. O chvíli později se ta zvláštní rachotina řítí za nimi. Po několika nárazech jsou vytlačeni ze silnice a se srdcem bijícím hrůzou jen sledují oblak prachu, který stoupá za mizející dodávkou. Možná to byla jen náhoda. Skutečně? Darry se rozhodne vrátit zpět na ono místo. Ze země trčí široké potrubí a Darry se přes Trishino varování spustí dolů. Jeho objev odstartuje hysterický boj o holý život, do kterého jsou nakonec zapojeni všichni obyvatelé městečka. Jen starý gramofon si vesele prozpěvuje hodně starou písničku. "Jeepers, Creepers..." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers nie je najstrasidelnejsi film za posledne roky, ani nahodou. Tam by som dal inych kandidatov - Kruh, 30 days of night ..... Spociatku, ako film zacina, buduje reziser Victor Salva celkom strasidelnu atmosferu, umocnenu nastupom monstra, ktore fakt malo nieco do seba. Akurat, ze v druhej polke filmu sa z mne neznamych pricin zvolni atmosfera, a nastupi akcnejsia cast filmu. Jeepers Creepers ma aj sympaticke herecke vykony, a zaver filmu sa nesie v style Terminator 1, co je urcite plus, lebo je to temny a drsny zaver. 76 % ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Asi jako mnozí další jsem čekal další z řady moderních hororů (banda tupejch Američanů). Ze začátku to tak vypadalo. Mnoho logických a dalších chyb, naprosto imbecilní hlavní hrdinové, ale náznak změny už tu byl, když si svou imbecilitu uvědomili. No ale i tak, po 40 minutách jsem byl natolik otrávený a zklamaný, že jsem to chtěl s odpadem! vypnout, ale držel jsem se své zásady, totiž, že filmy vždy dokoukám a neprohloupil jsem. Pak jsem totiž teprve pochopil, že nejde ani tak o horor, jako o povedenou černou komedii. Díky tomu jsem se celou druhou polovici filmu skvěle bavil a nasmál jako dlouho ne (a nemyslím to ani trochu ironicky....to jen aby nedošlo k omylu). Nebýt toho slabšího začátku (dobrá byla jen záporákova kára), bylo by to lepší, takhle je to za slušných 60% (jak tak koukám, tak to mam naopak než ostatní). ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela fajn horor o jednom zvláštním stvořením, které nadevše miluje zabíjení a docela mu to i jde. Film jsem viděl dostatečně dávno na to, abych zapomněl všechny negativní stránky a pamatoval si pouze to pěkné. Docela přesně si pamatuji ústřední hudbu, která byla děsně fajn. Tuším, že příběh byl asi takový, že naši hrdinové šli nejdříve omrknout příbytek monstra a pak před ním neustále utíkali. A docela jim to šlo. 3* ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Strašidelné? Ano – do chvíle něž se hlavní obludka ukáže, pak už se není čeho bát. Charakterní postavy? Ano – dvě. Ostatní jsou samoúčelné. Dobré efekty? Ano – Hezká obluda. To je ale vše – mrtvoly jsou figuríny z vitríny obchodu s textilem. Příběh plný zvratů? Ano – napínavý začátek, v polovině filmu zvrat. Tuctová a nudná druhá polovina snímku a závěr, který všechno zazdil. Verdikt: Všeho půl a ničeho dost. Průměr. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sračkoidní horor.Ze začátku celkem slibně rozjetej film,ale paradoxně odhalení toho strašidýlka Emílka celou tu snahu poslal do kytek.Fakt směšná postavička.Navíc v tom hraje ten hulibrk Justing Long,takže otřes.Takže jediné co se v tomhle filmu je ten rozjezd a ta stará písnička Jeepers Creepers.Navíc hrající z gramofonu.Jinak velkej shit. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (30)

  • Keď Darry (Justin Long) padne cez železnú rúru dole do podzemia kostolu, nikde v jeho okolí nie je ani jedno telo. Nedáva to však zmysel, pretože niekoľko sekúnd pred tým hádzal Creeper do diery telá zabalené v bielej plachte. Logicky by teda mali ležať dole na rovnakom mieste, kam dopadol Justin Long, no nie sú tam. Všetky mŕtvoly sú pekne poukladané na stole, niekoľko metrov od miesta dopadu. (tXtX)
  • Kostým „Creepera“ zahrnoval i neprůhledné kontaktní čočky. Herec Jonathan Breck hrál proto většinu detailních scén oslepen. (Mr. Filuta)
  • Keď Darry (Justin Long) padal železnou rúrou do podzemia kostolu, jasne vidíme v spomalenom zábere, ako dopadá na chrbát otočený tvárou k otvoru. Takto ale pochopiteľne dopadnúť nemohol, lebo sa dole šúchal po bruchu. Logicky teda musel pristáť na hrudi alebo na hlave. (tXtX)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno