Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Opravdu zdařilý britský pokus o zombie komedii ve stylu Shaun of the Dead - sice to není zdaleka tak dobré jako velký vzor, ale rozesmálo mě to nahlas hned několikrát, a nic jiného od komedie ani nečekám. Jsou tam scény, co fungujou prostě parádně, a můžete se na ně klidně dívat znova a znova, ale bohužel i poměrně hodně dost upracovaných gagů, které ve snaze být co nejvíc cool vyšumí spíš do trapna. Jasně, od filmů tohoto typu nečekám nějakou extra logiku, ale pokud to neni crazy komedie (což není) tak scéna jako zombie s kovovou destičkou v hlavě a její komplikovaná likvidace, nebo odpoutání lodi, působí prostě divně. A je na tom hrozně vidět, jak autoři měli vizi nějakého vyvrcholení scény, ale prostě se jim nepodařilo najít způsob, jak k němu dojít vtipně a nenuceně. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok si zaslúži potlesk a tak hneď začiatok ma zaujal ale aj tak som bol nedôverčivý čo s tohoto snímku vzíde.Ako komédia neuveriteľné svieže a fakt som sa neskutočne bavil.Keď išli na ten záťah a začali priberať ľudí už som vedel že to dobré neskončí,lebo tak rozdielny ľudia nemôžu spolu vychádzať a pritom sa nezabiť.Zlez zo mňa ty šialená suka,mam rád filmy ktoré sa neserú s dialógmi a to je aj tento počin.Len nechápem prečo sa to vola dôchodcovia vs.zombie keď tam sú dôchodci ale v hlavných rolách by som ani napovedal.Veľmi vydarený zombie film ktorý si nič nerobí z príbehom a ani z dejom.A Mental no to bol iný šialenec ale bavil ma najviac.Tento film disponuje veľmi veľkou sebairóniou a slušnými hláškami ako napr.Nesprávna noha ty idiot,SOM VEĽMI MILO PREKVAPENÝ. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zombies horor-komedie, jak jinak než z Velké Británie. Není to úplně dokonalé, místy předvídatelné, ale pořád děsně vtipné a zábavné. Film obsahuje momenty, u kterých se sdrečně smál desítky vteřin. Někdo tady psal, že parta důchodců působila trapně - to je nesmysl. Naopak právě tohle dalo filmu daleko větší humorný potenciál, než nějaká bankovní loupež (např. scéna "úprku" dědka s chodítkem před "zdrhajícími" zombies). Dávám 4*, protože na Zombieland to nemá, ale britským starším sourozencům se to rovnat může. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená hororová komedie se spoustou dobrejch nápadů.A musím přiznat,že důchodci mi byli sympatičtější než ta mládá banda.Takže podle mě je to lepší než Doghouse ale nedosahuje kvalit Soumraku mrtvých ani (pro mě kurevské překvápko)Juan de los Muertos.Každopádně jedna z těch lepších hororovejch komedií.Doporučuju. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Akční britfilm o zombících, s trochou toho dramatu a suchého humoru. Efekty jsou občas k smíchu, jindy dobré, stejně tak herecké výkony a scénář. Tenhle žánr není moc náročný, a Cockneys vs. Zombies se toho ujmuli celkem stylově. Je to lepší průměr těchhle filmů, málo balastu, hodně akce, prostě nenáročná odpolední pohodička. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)

Reklama

Reklama