Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

raimi 

všechny recenze uživatele

Banda totálně nesympatických, fuckujících kreténů, spolu s prdelatýma mandama zachraňují obklíčené důchodce. Už dlouho mě nic neštvalo jako tenhle bídnej biják, který charakterizuje absolutní neschopnost tvůrců. Od mdlé režie, totálně nesednoucího soundtracku, otřesného castingu, debilně poslepovaných "akčních" scén a trapáckého humoru. Přitom potenciál tam byl, některé nápady jsou vynikající, ale absolutně je pohřbí zpracování. Jak já si jen oddechl, když naběhly závěrečné titulky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně velké zklamání. Od Britů jsem čekal hodně, protože humor a horor jim jde hodně dobře, nicméně jsem se ani jednou nezasmál a spíše jsem čekal na zombíky a to jen proto že masky zombíků byly parádní. Humor je jednoduchej což by nevadilo ale byl poddanej tak křečovitě že to bylo horší, hlavně mě sraly furt ty důchodci. Gore je překvapivě slušné, není ho tu moc ale vypadá slušně. Ale i tak pro mě se jedné o podprůměr. Nicneříkající. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Londýnská pracující třída jako obsazení hlavní role v komediálním představení Jak v londýně nakopali prdel zombíkům. Jinak průměrný snímek těží svá hlavní pozitiva z nadhledu a místy úderného humoru. Pokud tak hledáte lacinou variaci na Zombieland po britsku, proč nesáhnout třeba po tomto videobéčku. Herecky, atmosférou ani zpracováním to není žádná sláva, nicméně hlášky se dostavily a nějaké to olovo s příchutí šedé kůry mozkové je taky přítomno.Vaši šedou kůru mozkovou ale tahle nenáročná jednohubka stát nebude. [50%] ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená hororová komedie se spoustou dobrejch nápadů.A musím přiznat,že důchodci mi byli sympatičtější než ta mládá banda.Takže podle mě je to lepší než Doghouse ale nedosahuje kvalit Soumraku mrtvých ani (pro mě kurevské překvápko)Juan de los Muertos.Každopádně jedna z těch lepších hororovejch komedií.Doporučuju. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok si zaslúži potlesk a tak hneď začiatok ma zaujal ale aj tak som bol nedôverčivý čo s tohoto snímku vzíde.Ako komédia neuveriteľné svieže a fakt som sa neskutočne bavil.Keď išli na ten záťah a začali priberať ľudí už som vedel že to dobré neskončí,lebo tak rozdielny ľudia nemôžu spolu vychádzať a pritom sa nezabiť.Zlez zo mňa ty šialená suka,mam rád filmy ktoré sa neserú s dialógmi a to je aj tento počin.Len nechápem prečo sa to vola dôchodcovia vs.zombie keď tam sú dôchodci ale v hlavných rolách by som ani napovedal.Veľmi vydarený zombie film ktorý si nič nerobí z príbehom a ani z dejom.A Mental no to bol iný šialenec ale bavil ma najviac.Tento film disponuje veľmi veľkou sebairóniou a slušnými hláškami ako napr.Nesprávna noha ty idiot,SOM VEĽMI MILO PREKVAPENÝ. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)

Reklama

Reklama