Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání, ale i tak jsem se dobře bavil. Hlášky důchodců jsou kulervoucí a je škoda, že nedostali více prostoru. Některé scény jsou velice originální, např. Scéna s děckem mě rozesmála tak, že jsem probudil souseda vedle ve městě. Dále co chválím je můj oblíbený britský humor, který miluju a opět mě nezklamal. Co musím vytknout jsou efekty, které mě nenadchly, ale taky mi ten film nezhnusily. Dále také hrozí nuda u některých částí filmu, hlavně u dialogů mladých. Verdikt ? Slušná birtská komedie, na kterou se pěkně kouká, ale stále nepředčila Soumrak Mrtvých. 70% ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Banda totálně nesympatických, fuckujících kreténů, spolu s prdelatýma mandama zachraňují obklíčené důchodce. Už dlouho mě nic neštvalo jako tenhle bídnej biják, který charakterizuje absolutní neschopnost tvůrců. Od mdlé režie, totálně nesednoucího soundtracku, otřesného castingu, debilně poslepovaných "akčních" scén a trapáckého humoru. Přitom potenciál tam byl, některé nápady jsou vynikající, ale absolutně je pohřbí zpracování. Jak já si jen oddechl, když naběhly závěrečné titulky. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další Soumrak Mrtvých se ani tentokrát nekoná.Nemá to tu lehkost a většina fórů je dost těžkopádná a má špatné načasování, dost mi to připomínalo Zombieland....má to svoje hodně dobré momenty, ale je to nevyvážené a místy zdlouhavé, což je při stopáži 85 minut prostě na přesdržku :D Alan Ford je ultimátní mother fucker dědek a scénka s ´´hooligans´´ mě položila asi na 5 minut, ocenit se musí i solidní dávka brutality.Jinak bohužel nejde o nic převratného a těch průměrných filmů je poslední dobou až hamba.Jako by režisér vždy vymyslel 3 kulervoucí scénky a kolem nich potom napíše nudnou vatu, kterou musí mezi scénkami zaplnit filmový materiál, což Shaun of the Dead nemusel, protože ten měl smyslu plný děj a celkový koncept tak promakaný, že je stále i po těch letech jedinou dobrou a 100% parodií na zombie, které sou tak debilní, že si nesazlouží nic jiného, než-li parodovat.60%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zombies horor-komedie, jak jinak než z Velké Británie. Není to úplně dokonalé, místy předvídatelné, ale pořád děsně vtipné a zábavné. Film obsahuje momenty, u kterých se sdrečně smál desítky vteřin. Někdo tady psal, že parta důchodců působila trapně - to je nesmysl. Naopak právě tohle dalo filmu daleko větší humorný potenciál, než nějaká bankovní loupež (např. scéna "úprku" dědka s chodítkem před "zdrhajícími" zombies). Dávám 4*, protože na Zombieland to nemá, ale britským starším sourozencům se to rovnat může. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Čakal som viac. Aj keď mal som čakať viac. Zombie žáner je už hodne vyšťavený. Aj tu je to vydieť. Samozrejme nie je to veľká katastrofa. Asi 4 vtipné situácie (dve prezradené v trailery), celkom slušný gore a prekvapivo akčné. Nemôžem sa ubrániť určitej zbytočnosti. Alebo si mohli dať viac záležať a vytrieskať viac vtipov. Takto je niekde na pol ceste medzi kvalitnou zombie komédiou a úplnou chujovinou. 55% a 3* ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)

Reklama

Reklama