Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem zanevřela na všelijaké ty české variace na všechno a vůbec pořady v česku mě nikdy nelákaly..Tak partička je něčím výjmečným co si nenechám ujít...Když ji nestihnu v televizi tak se na ni podívám na internetu - tímto chválím televizi prima,že umožňuje shlédnutí jejich pořadů atd.na svých stránkách.Partička mě překvapuje všemožnými hrami a scénkami, které mě pobaví a to je na tom to nejlepší... ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Pomalý vzestup, rychlý pád. Partičku začaly bezmezně milovat tupé masy, které zuřivě plácají už jen, když Dangl řekne "teď se bude hrát Seznamka". Chlapci na mne už též působí trochu moc samolibě, neb mají jisté, že i kdyby se doprostřed sálu vysr*li, tak je za to lidi budou milovat. 5.1.2013 - Penzičkou u mne Partička definitivně končí... 40% ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě ne všechny scénky a hry se vydaří, ale i tak je tenhle improvizační pořad na solidní úrovni a dává trochu vzpomenout na legendární "lábusovsko-kaiserovskou" Ruskou ruletu. Ta je sice koncepčně jinak pojatá, ale kvalitních improvizačních projektů je v TV zoufale málo, tudíž lze Partičku jako jakousi vzdálenou praneteř z pátého kolena bez problémů označit. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Celkový dojem z jednoho jediného zhlédnutého dílu je pro mě víc než mizerný. Už ze samotného podtitulu "improvizační zábavný pořad" je cítit průser a výsledek je víc než příšerný. Jelikož jsem se za tu půlhodinu asi dvakrát zašklebil a jednou pousmál, připadalo mi, že jediní, kdo se dobře baví jsou sami účinkující, maximálně ještě diváci v publiku, ale už jsem viděl obecenstvo v televizních komerčních stanicích smát se daleko větším bizarnostem. Kdybych zrovna přišel do místnosti s televizí a nevěděl, o co tam jde, myslel bych si, že to je pobuřující reality show ze všedního dne čtyř těžce narušených, psychopatických jedinců. Nechci vám kazit radost, ale pro mě je prostě inteligentní humor a dobrá zábava úplně jinde. Poznám tyto herce už celkem dlouho. Vím, jaké měli mizerné televizní role a vzhledem k tomu. že jsou mezi nimi také Genzer a Suchánek, nebylo pochyb, že se bude jednat také o humor dost pokleslý. No, at' se na to dívám z jakéhokoliv úhlu pohledu, i když se chlapci evidentně snažíte udělat dobrou podívanou, mě jste o svých kvalitách ani při nejmenším nepřesvědčili. Je to zkrátka bída a utrpení, je to zrůdnost. Na hvězdičky budu tentokrát skoupý. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že se takovejhle formát objevil na televizních obrazovkách, je to zase něco novýho a svěžího. Viděl jsem ale nějaký díly a pár sestřihů na youtube a zjistil, že tomu něco chybí. A to hlavně pořádní kvalitní herci, komici, nějakej skutečně dobrej a vtipnej fresh herec, kterej skutečně bude bavit a nebude to stahovat někdy až do trapnosti. To splňuje možná tak Sokol. Chmela je suchej a u jeho gagů jsem se nazasmál ani jednou. Úplně dolů to ale stahujou okoukaní Genzer se Suchánkem, protože u nich se nedá smát už tuplem. Už po pár sezonách TELE TELE to nebylo ono, ale teď je to prostě bída a vrchol trapnosti, to ať se na mě kluci nezlobí. S výběrem her tak nějak problém nemám, jsou fajn. Ale dokud tenhle pořad bude okupovat tohle obsazení, dál už na to koukat nebudu a svoje hodnocení nechám na současnejch dvou hvězdičkách. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama