Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Na straně jedné až neuvěřitelně velká fanouškovská základna uctivačů, na té druhé bohužel snad ještě větší očekávaná banda hejterů, co rozumí humoru jako nikdo jiný.. Jistě, sem tam se tahle čtyřka utápí v pitvoření bez point, jemuž se s plácáním do kolen hurónsky řechtá snad jen tradičně nejvděčnější divák Dangl, i ty okoukané hříčky jak z opileckého finále mejdanu typu Hádej, kdo jsem - V případě rozkošně natvrdlého Genzera spíš Hádej, kdo nejsem..;) - jen ztěží dokáží zaujmout, natož pobavit, ovšem, že by chlapci na humoru samotném páchali bůhvíjakou genocidu, to se taky zrovna říct nedá.. Improvizace platí za nejtěžší z disciplín, navíc i ta krásná a upřímná ochota dobrovolně se ztrapnit před národem jednomu zkrátka nedovolí Suchánkovy Sokolíky přímo zavrhnout.. Mimochodem jen málokterý jiný tuzemský pořad tak schopně pracuje s absurdnem a trapnem jako Partička, jakkoli konkurence vlastně spíš úplně chybí.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle partička je šílená a vtipná. Mistři improvizace to opravdu jsou. Když jsem včera zhlédl díl s Titanicem 2, tak to se opravdu nedalo nereagovat na jejich šílenosti, jinak než pozitivně. Sokol jako geniálně ráčkující kritik, Chmela jako nafouklá utonulá mrtvola DiCapria, co naposledy vydechla, Genzer jako Kate Winslet a Suchoš jako žralok. To se musí vidět. Jejich show pobaví opravdu skvěle, ale občas to mají přehnaně zahnané do extrému. Mé hodnocení: 60% ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Konečně něco, na co se dá v dnešní televizi dívat a vybuchovat přitom smíchy. Ano, bez Suchánka a Genzera by to možná takovou odezvu asi nemělo, ale i Sokol a Chmela tomu dávají své kouzlo a nyní si nedokážu představit jiné obsazení v naší Partičce. Ze začátku se mě nelíbil slovenský moderátor, ale postupně jsem si na něj zvyknul. Měl jsem možnost tuto partičku vidět 2x naživo, jednou ještě s Ondrou a podruhé už s Michalem Novotným a v obou případech to bylo skvělý. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to více improvizačních show ať je s čím porovnávat. Určitě musím pochválit vtipnost a originalitu úkolů (třeba hry Žánry nebo Abeceda jsou velmi zdařilé) a i partička se snaží a nesklouzává k vyloženým trapnostem. Škoda jen, že bylo natočeno tak málo epizod. 60% EDIT: Tak po dalších epizodách, které TV Prima odvysílala a pořád ještě vysílá zvedám hodnocení na 4*, taky se přiřazuji k obdivovatelům Ondřeje Sokola, tomu to jde. Mimochodem, když jsem se zmiňoval o Abecedě a Žánrech, netušil jsem, že přijdou hry typu Seznamka, Party a Blázni - ty jsou teprve povedené. 70% ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Aspoň jeden pořad v té šílené záplavě (budu slušný) hovadin má kvalitní úroveň. Co na tom, že se Češi inspirovali od kolegů ze Slovenska a nechali Dangla přivést tuto show i k nám. Když to má význam, tak proč ne. Myslím, že my máme i lepší herce a proto se mi česká verze líbí o dost více. Suchoš a Geňa předvádí svůj standart, který nikoho nepřekvapí. Koho už jejich humor nebaví, ať se nedívá, já je pořád můžu. Kdo ale všechny válcuje, je Ondra Sokol, to je kádr toho největšího kalibru. Ze všeho se s přehledem dostane, s každou scénou si poradí, borec. Né všechno vyjde na sto procent, takovej dabing je vždy hroznej, ale jinak RESPEKT a seznamka vždy boží. Postupně se hodně rozjel i Igor a Geňa víc a víc ukazuje, jak je tupej a má hrozně dlouhý vedení. :)) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • V listopadu roku 2012 splnila televize Prima fanynce Denisce sen, když jí umožnila osobně se setkat s Partičkou. (konvax)
  • Richard Genzer se v roce 2011 vsadil, že pokud bude mít facebooková stránka pořadu 100 tisíc fanoušků, na veřejnosti zatančí v tangách u tyče. A co slíbil, to dodržel. Úplně stejná sázka se opakovala v roce 2012, když facebooková stránka získala 200 tisíc fanoušků. Tentokrát v tangách vyskákali na křižovatce z dodávky společně všichni protagonisté. (VSVB)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama