Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Bože! Tahle parta trapáků si našla další zoufalce do teamu a po Tele Tele se vrhli na další TV SHOW! Nechápu Sokola, nechápu Chmelu... co tyhle dva spojilo s těma ,,príma buranskejma klukama'' Geňou a Suchošem a hlavně jejich trapným často fekálním humorem opravdu nechápu... Nechápu ani 71% hodnocení tohoto pořadu a tudíž nechápu ani to na jakou úroveň humoru jsme se dnes v TV dostali.... Jen vědomí, že tahle -- he he he partička - improvizuje (a holt občas se skeč zkrátka nezdaří) mě nedonutí dávat tomu několik hvězdiček.. Já osobně prchám.... ODPAD! ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Záležitosť ktorá je závislá na momentálnej konštelácií hviezd. Či sú všetci naladení na rovnakú vlnu a je z toho skvelá zábava, alebo len zábava. No treba uznať že improvizácia tu nie je výhovorkou pre chybu, ale naopak dôkazom prítomnosti hereckého talentu. A teda absolútne zhodné so slovenskou verziou. Najlepšia hra je jednoznačne Seznamka. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Výborná improvizační show na Primě, zpracovaná hodně podobně podle slovenské verze. Pořad spočívá na improvizaci čtyř herců při různých hrách. Stejně jako na Slovensku pořadem provází Daniel Dangl ( tlemí se jak žába) nejméně sympatický a nedává celkově dobrý dojem celému představení. Účinkující: Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol a Igor Chmela. Občas se v pořadu objeví i pozvaný host. Lepší verze oproti slovenskému pořadu a to hlavně díky Genzerovi a Suchánkovi. / Viděné epizody z roku 2011-2014 *103.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

movie 

všechny recenze uživatele

Nakonec dávám 4 hvězdičky. Hodně často je to vtipný a hlavně si cením odvahy a víceméně originality na čs televizicích - moc improvizovaný komedie tu u nás rozhodně nemáme a tohle je dobrý. Genzer a Suchánek mě tu taky konečně překvapili o svých kvalitách - v TeleTele a ostatních jejich produktech to přece jenom trochu pokulhávalo, tady je vidět, že nepřipravenost jim dala docela novej rozměr. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Zavedené relace jako PÁRTYanebBlázni se spouštěčem+Ptačí perspektiva+Co by nikdy neřekl+Fotoalbum+Dva v tom+Reklamace i Čelovka aj. s vlastně celým formátem vysílání,nemají touto sestavou sebemenší chybku apropó výjimečně/poctivě/ podaný CZ humor k opravdovému zasmání,jemuž max. lze vytknout zbytečně častěji projevované vulgarismy pokročilých dílů "druhu vole" od veskrze Géňi,které bych tedy osobně vypípával nebo uváděl v omezené míře:-)ale jinak hustý! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • V listopadu roku 2012 splnila televize Prima fanynce Denisce sen, když jí umožnila osobně se setkat s Partičkou. (konvax)
  • Marián Čurko má v obou Partičkách, české i slovenské, na starost hudbu i zvukové efekty. Je také znám svými různými převleky, kdy používá na každé představení jiný oblek. Jeho výtvorem je i úvodní znělka. (konvax)
  • Jiří Langmajer v jednom rozhovoru řekl, že pro něj zájezdy s Partičkou byly náročné. On je zvyklý na pevný text a s improvizací měl problémy. Kdo to ale podle něj chytil dobře, je Igor Chmela. (VSVB)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama