Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (857)

movie 

všechny recenze uživatele

Nakonec dávám 4 hvězdičky. Hodně často je to vtipný a hlavně si cením odvahy a víceméně originality na čs televizicích - moc improvizovaný komedie tu u nás rozhodně nemáme a tohle je dobrý. Genzer a Suchánek mě tu taky konečně překvapili o svých kvalitách - v TeleTele a ostatních jejich produktech to přece jenom trochu pokulhávalo, tady je vidět, že nepřipravenost jim dala docela novej rozměr. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Michal Suchánek změnil televizi, přibral si k sobě talentované kolegy a obšlehnul zahraniční formát, což je běžné, proti tomu žádná, jen mi to fakt nepřipadne téměř vůbec vtipné, jistě, stokrát omíláno, je to jen můj problém. Samá vata a několik světlých momentů za pár uchechtnutí. Zůstal bohužel Richard Genzer, jehož pitvoření skutečně za herectví nepovažuju, v upoutávce to opravdu přehnali s těmi chválami. Michal Suchánek hrál komediálně skvěle, když byl úspornější, situace víc vynikla a on taky. Já prostě to hysterčení nesnáším. 30%. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Na straně jedné až neuvěřitelně velká fanouškovská základna uctivačů, na té druhé bohužel snad ještě větší očekávaná banda hejterů, co rozumí humoru jako nikdo jiný.. Jistě, sem tam se tahle čtyřka utápí v pitvoření bez point, jemuž se s plácáním do kolen hurónsky řechtá snad jen tradičně nejvděčnější divák Dangl, i ty okoukané hříčky jak z opileckého finále mejdanu typu Hádej, kdo jsem - V případě rozkošně natvrdlého Genzera spíš Hádej, kdo nejsem..;) - jen ztěží dokáží zaujmout, natož pobavit, ovšem, že by chlapci na humoru samotném páchali bůhvíjakou genocidu, to se taky zrovna říct nedá.. Improvizace platí za nejtěžší z disciplín, navíc i ta krásná a upřímná ochota dobrovolně se ztrapnit před národem jednomu zkrátka nedovolí Suchánkovy Sokolíky přímo zavrhnout.. Mimochodem jen málokterý jiný tuzemský pořad tak schopně pracuje s absurdnem a trapnem jako Partička, jakkoli konkurence vlastně spíš úplně chybí.. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Je hezký, že se o to snaží i někdo "u nás", i když na skvostný originály Whose Line Is It Anyway? (UK i US) se to samozřejmě nechytá. Ale když to náhodou v TV chytnu, nepřepnu a chvílema si to fakt užívám (dabing Baywatch), improvizace je dost vděčná věc a když se povede, dá se smát bez výčitek i Suchošovi s Goliášem, Sokol vypadá skoro jako improvizační profík a Igor "oči vraha" Chmela je dobrej surrealista. /jen ta držka Dangl je e-e/ ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Záležitosť ktorá je závislá na momentálnej konštelácií hviezd. Či sú všetci naladení na rovnakú vlnu a je z toho skvelá zábava, alebo len zábava. No treba uznať že improvizácia tu nie je výhovorkou pre chybu, ale naopak dôkazom prítomnosti hereckého talentu. A teda absolútne zhodné so slovenskou verziou. Najlepšia hra je jednoznačne Seznamka. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Česká Partička byla svými fanoušky díky hitům jako "Motorkou jsem srazil sviště" nebo "Už ne, už ne" nominována i na Českého Slavíka Mattoni 2011 (2011). Ačkoliv dostala nejvíc hlasů ze všech účinkujících, byla ze soutěže vyloučena díky zákulisním manipulacím TV Nova. (Čiban)
  • Dano Dangl vystupoval i ve slovenské verzi pořadu Partička (od r. 2009). (vojtaruzek)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama