Reklama

Reklama

Na Štědrý den večer do kostela vstoupí ten nejnepravděpodobnější návštěvník, nájemný vrah (Kiefer Sutherland), a míří ke zpovědi. První věc, kterou knězi (John Hurt) poví, je, že včera zabil muže. Druhá je, že se zabíjením živí. Třetí, že pokud jej nevyslechne, zabije znovu. A tak služebník Boží naslouchá. (Suzie05)

Recenze (98)

Flego 

všechny recenze uživatele

Zhliadnuť za hodinu seriózny seriál je unikátna záležitosť... a funguje to. Večný súboj dobra a zla je zobrazený v dialógu námedzného vraha a kňaza, ich teologické a filozofické debaty sú ozaj dobre napísané. Záverečné rozuzlenie nie je ničím prekvapivým, ale i tak ide o nadpriemerný projekt po všetkých stránkach. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by vypadal Jack Bauer na druhý straně barikády. Celkem fajn a svižný webseriál, kde sice některé ty dialogy mezi vrahem a knězem nefungují tolik, jak bych čeka a twist byl smrdět na míle daleko. Kiefer s Hurtem si ale svoje odehrajou vždycky, uteče to rychle a Kieferovy flashbacky tu fungujou opravdu dobře a dávaj vzpomenout na starý dobrý 24 časy. Ten film už by měli natočit sakra rychle ;) 70% ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Svou formou velmi originální seriálová miniatura, za níž v závěsu pokulhává zprvu trochu neoriginální obsah, jemuž ovšem dodá šťávu závěrečná pointa. Bylo by levné v bonmotu tvrdit, že Zpověď je 24 hodin zkomprimovaných do 60 minut, jen na základě obsazení Kiefera Sutherlanda, neb oba seriály v podstatě nemají nic dalšího společného, Zpověď je nejen svou formou ryze autonomní televizní počin s nepopiratelnou kvalitou a jestli něco připomíná, pak jinou ryze televizní inscenovanou disputaci o víře Expres na západ... ()

Narcis 

všechny recenze uživatele

Serial podle meho gusta - Keifer "24" Sutherland v dalsi zabijacke roli (par jistych scen opravdu pripomene tento serial), otevrene konce, perfektni dialogy a herecke vykony ... Ano, hned me pri pohledu na filmografii tez upoutal "cerveny" serial. Stahl sem si vsech 10 epizod a jen koukam ... Samozrejmosti je necekany vyvoj a zajimave dejove zvraty - v 8. epizode ten nejlepsi v tomto serialu. Na zaver je treba dodat, ze i s malym kasparkem se da hrat velke divadlo - dej na nekolika metrech ctverecnich, ale vzhledem k hercum a dialogum si to bohate vystaci. Keifer Sutherland je serialovy buh ... Souhlas s kazdym 5* hodnocenim. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Svým formátem unikátní projekt, který nemá čas nudit. Ten, kdo při sledování 24ky toužil po tom, aby Jack proložil lámání kostí drsným slovníkem, dostane v podobě Confession pořádné zadostiučinění. Čím dál tím víc se však hraje na psychologickou strunu a nedá se říct, že by v posledních dílech chyběla jakákoliv akce. Jako vždy excelentní Kiefer, John Hurt tu hraje druhé housle a spíše jen kňučí a koulí očima jako smutný pejsek. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama