Reklama

Reklama

Na Štědrý den večer do kostela vstoupí ten nejnepravděpodobnější návštěvník, nájemný vrah (Kiefer Sutherland), a míří ke zpovědi. První věc, kterou knězi (John Hurt) poví, je, že včera zabil muže. Druhá je, že se zabíjením živí. Třetí, že pokud jej nevyslechne, zabije znovu. A tak služebník Boží naslouchá. (Suzie05)

Recenze (98)

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Vrah z Telefónnej búdky si odskočil do spovednice, aby pri zábavnom pokeci o princípoch viery potrápil dobrého kňaza. Neznie to príliš originálne a ani to príliš originálne nie je, od štvrtej kapitoly som totiž mal silného tušáka, že mi je jasná celá pointa príbehu (čo sa čiastočne naplnilo), ale napriek tomu je to výborné. Rozsah 10x6 minút, prevažne dialógová forma ozvláštnená úspornými flashbackmi a precízne herecké výkony robia z The Confession hutnú a zaujímavú seriálovú jednohubku. (8/10) ()

Narcis 

všechny recenze uživatele

Serial podle meho gusta - Keifer "24" Sutherland v dalsi zabijacke roli (par jistych scen opravdu pripomene tento serial), otevrene konce, perfektni dialogy a herecke vykony ... Ano, hned me pri pohledu na filmografii tez upoutal "cerveny" serial. Stahl sem si vsech 10 epizod a jen koukam ... Samozrejmosti je necekany vyvoj a zajimave dejove zvraty - v 8. epizode ten nejlepsi v tomto serialu. Na zaver je treba dodat, ze i s malym kasparkem se da hrat velke divadlo - dej na nekolika metrech ctverecnich, ale vzhledem k hercum a dialogum si to bohate vystaci. Keifer Sutherland je serialovy buh ... Souhlas s kazdym 5* hodnocenim. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

On věděl Brad Mirman moc dobře, proč nám Zpověď naservíroval v deseti dílech. Po prvních třech dílech jsem byla sice v mírných rozpacích, ale bylo to tak skvěle vypointované, že jsem na konci každého dílu musela okamžitě kliknout na další až do bezchybného závěru. Výborné, originální, tohle beru a John Hurt bravurně sekundoval v kněžském hávu svému zpovědníku Kieferovi. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by vypadal Jack Bauer na druhý straně barikády. Celkem fajn a svižný webseriál, kde sice některé ty dialogy mezi vrahem a knězem nefungují tolik, jak bych čeka a twist byl smrdět na míle daleko. Kiefer s Hurtem si ale svoje odehrajou vždycky, uteče to rychle a Kieferovy flashbacky tu fungujou opravdu dobře a dávaj vzpomenout na starý dobrý 24 časy. Ten film už by měli natočit sakra rychle ;) 70% ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Nemám co dělat, projíždím profily mých oblíbených herců, a samozřejmě navštívím i Jacka...pardon, Kiefera. A koukám, že nic nového, co jsem od něj ještě neviděl, tady nemá, ale vyjímka tady přece jenom je. Červeně svítící seriál z roku 2011. Neváhám, stahuji, koukám. A bez zbytečně dalšího vypisování mohu říct, že je to pecka! Kiefer hraje skvěle, stejně jako John Hurt. Celkově vlastně použiju komentář, vč. hvězdičkového hodnocení, od Suzie05, protože má holka sakra pravdu! =) „Jako bych se dívala na 24ku, akorát místo CTU je hlavní budova kostel. A místo Jacka Bauera máme bezejmenného sériového vraha.“ ---EDIT--- Po všech dílech mám stejné, ba možná i lepší pocity, než po prvních 6ti dílech. Naprosto perfektní minisérie, s úžasnými herci, a perfektní atmosférou. Škoda je jen to, že to skončilo ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama