Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Na třetí řadu výjimečného realistického krimi seriálu Zločin přímo navazuje závěrečná čtvrtá. Detektivové se snaží minimalizovat škody a vyrovnat se s důsledky vlastních unáhlených činů. Do toho dostávají na starost úplně nový případ. Na první pohled dokonalá rodina byla nemilosrdně a brutálně vyvražděna. Hrůzný masakr přežil jedině dospívající syn, student chlapecké vojenské akademie, který byl postřelen do hlavy. Sarah Lindenová a Stephen Holder se postupně zaplétají do vyšetřování dalšího temného zločinu, který má ještě zlověstnější pozadí, než se zpočátku zdá. Podaří se jim i tentokrát udržet hlavy aspoň těsně nad vodou? (TV Prima)

(více)

Recenze (15)

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečná sezona bola podľa mňa úplne zbytočná vata. Keby sa príbeh s mega nesympatickými kadetmi vynechal a tvorcovia miesto toho venovali jednu, alebo dve epizody predchádzajúcej sezone s kvalitným zakončením, páčilo by sa mi to oveľa viac. V štvorke sa išlo dosť cez čiaru, čo sa týka ústrednej dvojice. Holderove extempore a Lindenovej nervy sa nedali normálne občas zniesť. Hoci posledná sezona končí dôstojne, na ksicht Lindenovej sa mi už nedalo pozerať a som rád, že je už koniec. ()

3anitram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se týká kriminální zápletky - nelíbila se mi. Byla tak nějak nevím - prostě hnusná. Ne, že by příšerné nebyly i ty předchozí, ale tam pořád byly postavy, které člověka poutaly, nebo je měl rád. Tady mi to zkrátka nefungovalo, nezapadlo. Co se mi ale líbilo moc, byla uzavřenost všech sérií, propojky k těm minulým, a i přes (logicky) neskutečně vyostřený vztah hlavní dvojice a celkově maximálně psychologicky rozebrané vztahy mezi všemi zúčastněnými, mě navýsost uspokojil závěr! ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říká se konec dobrý, všechno dobré. Tohle bohužel u Zločinu neplatí. Na závěr bych čekala to nejlepší, tady byla zajímavá rozehrávka, pak tvůrcům zřejmě došly peníze nebo invence a nastal unáhlený konec. Předchozí série měly 12-13 dílů, tato skončila v polovině. Jako divák jsem se cítila ošizena. A závěr? Zločin si můžete dovolit, když se na něj nepřijde? ()

TesterX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak poslední (kratší) série se na jednu stranu věnuje pokračování příběhu a na druhé přichází s novým případem. Musím tedy z nadšení ze všech dílů předchozích přiznat, že ačkoliv tu máme pouze šest částí a děj tu rozháraně přeskakuje mezi dvěma linkami, místy je to trochu utahané. Nový případ není moc záživný a vpodstatě se do posledních dvou částí nikam neposune a vy tak sledujete vpodstatě výplň mezi naopak výbornými scénami, (které souvisejí s děním předchozí série) kde se rozehrává v hlavních postavách psychologické peklo. Zakončení však celkem uspokojilo a ačkoliv dávám poslední sérce takové slabší 4*, celkově je The Killing jednoznačně na 5*. ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí a čtvrtá série byla téměř oddělená od příběhu prvních dvou, provázanost byla jen díky Sarah a Holderovi - ale zasazení děje na opačnej pól společnosti týhle dvojce prostě víc než sedlo, protože tady jsem najednou začal cejtit, že to má právě to něco víc, co mi trošku chybělo v sériích prvních. Sérií třetí (POZOR, TROLEJ) by seriál klidně bejval skončit moh, i když bych i já prskal na to, že to skončilo moc rychle a vlastně to je neuzavřený - každopádně by to bylo celkem zajímavý, skončit tím, že z Linden se (možná? možná ne?) nevypočítavě stal někdo, proti komu neustále bojovala, a že je to vlastně všechno v prdeli - tak se s tim, diváci, poperte, a dobrou noc! Každopádně za čtvrou sérii, díky který se seriál moh důstojně ukončit, jsem samozřejmě rád a i ta čtvrtá série byla podle mě naprosto na špici - rozervanost Sarah i Holdera, bezmocnost, lži a beznadějnost situace, do toho ještě vyšetřování novýho případu (týkajícího se zase jiný vrstvy společnosti, ale to už je v momentě, kdy se ten nejdůležitější příběh odehrává někde jinde)... S tim, že i konec série čtvrtý, a tak trochu vlastně celýho seriálu, byl o sto procent lepší, než v jakej jsem kdy dokázal doufat. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě se v malé roli ošetřující lékařky objevila zpěvačka Patti Smith. (dvix72)

Reklama

Reklama