Reklama

Reklama

Piráti!

  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists! (více)
Trailer 2

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Já vám teda nevím. Figurky i prostředí jsou úžasné (pirátovy vousy, převlečená pirátka, královna Viktorie, scenérie Londýna nebo tropického ostrova), ale jako celek mě tenhle film zkrátka nepřesvědčil. Čekala jsem třeskutou legraci v plastelínovém provedení, ale dostala jsem poněkud skoupou pohádku o tom, jaké je to být pirátem. Největší slabinou Pirátů je podle mě příběh. Hon na Doda je sice dobrý nápad, ale nějak tomu chybí větší dynamika. Nebo logika? Zkrátka to není film, co by byl pevně ukotvený v místě a času, ale mohl by se odehrávat kdykoli jindy a místo Poly by tam mohl být jakýkoli jiný živočich nebo předmět. A to je totiž to - Piráti nejsou filmem, který by se dal vidět znovu. Podle mě nemají dech na to, aby udýchali druhé promítání. Aspoň pro mě ne. ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

Šikulové od Aardman studia si dle mého názoru zasluhují další pochvalné poplácání po zádech. Jejich nejnovější počin mě rozhodně nezklamal, a to zejména díky mnoha povedeným vtípkům a retrospektivním prostřihům věnovaným pro odrostlejší část publika, vypilované ruční animaci, která opět snese ta nejpřísnější měřítka a má své osobní a nenapodobitelné kouzlo a též díky bravurnímu českému znění - Ivan Trojan se po svém předchozím, též velmi zdařilém dabingu taťky Marlina v pixarovském Hledá se Nemo, stává mistrným dabérem animovaných snímků. Popravdě řečeno mně uniká opodstatnění té poměrně velké vlny kritických ohlasů a s ní souvisejícího relativně nízkého hodnocení. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ardmanovci tentokrát cielia na menšie publikum, ale skôr iba vekovo a nie na deti ľubovoľného veku. Nezaujala ani zápletka, ani Londýn, ani kráľovná. Ako exemplárny príklad môjho sklamania zo štýlu humoru Pirátov uvediem pokusy hlavného hrdinu o prepad niekoľkých lodí, pričom štyrikrát po sebe narazí na posádky bez pokladu. Sledujeme tak v podstate viac krát opakovaný jeden vtip, čo určite poteší menších divákov, mňa to skôr otrávilo. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Oživlá plastelína je nejen na pohled hezká, ale i vtipná. Pirátské vtípky sice místy nejsou nejoriginálnější, ale jsou zasazeny do tak milého prostředí, že stejně pobaví. Scéna z přepadávání lodí byla naopak dokonalá. Navíc má film skvělé obsazení - královna Viktorie, Charlie Darwin, Jane Austenová.... ;) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NA PIRÁTSTVÍ NENÍ NEJLEPŠÍ DRANCOVÁNÍ ANI ŠAVLE. ANI GROG NEBO KURDĚJE. ANI POLONAHÉ MOŘSKÉ PANNY. TO NEJLEPŠÍ NA PIRÁTECH JE...“…. /// Tak to prostě je. Někomu se líbí rabování, někomu šavle a někdo si zase lebedí v exotickejch nemocích. Já si libuju v tý spoustě situačních fórků pro malý i velký, bavěj mě frky v dialozích a líbí se mi animace. A tak přemejšlím, jestli zjištění, že je tohle srdcervoucí dobrodružství HLAVNĚ pro děcka (to je kurva překvapení milé děti! ) může ovlivnit (moje) hodnocení. Může, ale nedám se! A tak dávám týhle prosolený hrozbě oceánů co proto! (i díky závěrečnejm titulkám) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Gideon Defoe a jeho komediální knižní série ,,The Pirates!“ šla mimo mně. 2.) Chystám se na soutěž ,,Pirát roku“ (tak bacha na OSU!). 3.) Hledám holku, která by mě měla ráda kvůli Blbounovi. 4.) Thx za titule ,,keskinen“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR **** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Postavu piráta Albina nadaboval Andres Iniesta, znýmý hráč fotbalové Barcelony. (Wade)
  • Snímek byl natočen na motivy knih "Pirates" Gideona Dafoa, který k příběhu napsal i scénář. (Terva)
  • Charles Darwin byl ve skutečnosti členem společnosti Gourmet or Glutton, ve které se mimo jiné pojídala neobvyklá zvířata, jako sovy a papoušci. (HellFire)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama