Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice mladíků Filos a Kája míří do vesnice Zálesí, aby si z důvěřivých místních obyvatel vystřelila. Považují za velkou legraci je mystifikovat chystanou stavbou vysílače a pozorovat jejich reakce. Vystupují jako zástupci společnosti, která bude ve vesnici hledat nejvhodnější pozemek pro stavbu vysílače mobilního operátora, a samozřejmě slibují vysokou částku za pronájem pozemku v eurech. Vidina příjmů je pro obyvatele natolik lákavá, že na nějaké podezírání "pánů inženýrů" vůbec nepomyslí. Vesnice se rychle stává bitevním polem, a to s využitím všech povolených i nepovolených zbraní. Protože se ale situace nakonec nevyvine podle jejich plánu, budou muset Kája a Filos vymyslet nějaké náhradní řešení, aby se sami nestali oběťmi svého vlastního podvodu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Na nezávislý film je to moc komerční, na komerční trhák je to moc takové nijaké. Nebýt dobrých hereckých výkonů (Dyk, Hádek, Roden, Winterová, Lichý), nestálo by to za zhlédnutí. Dykovi role sebestředného don Juana sedí. Kdyby film neměl tak pomalý rozjezd a byl zkrácený tak o dvacet minut, bylo by to jedině dobře. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je už ČTVRTÝ (!!!) pokus Tomáše Řehořka , zase teda žádný zázrak. Kdyby tu existoval nějaký opravdu talentovaný mladý český režisér, tak řvu ať dají peníze raději jemu (bohužel Kroner je Slovák). Zhruba stejně rozpačité a divně poskládané jako ROming (stejný scenárista a producent). Tomáš Řehořek se umí dokonale přizpůsobit přání investorů, ale sám nemá žádný rukopis. Už víc nechci. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem teda pěkný brak..Ale jelikož mám ráda obě hlavní postavy, tak jsem se přemluvila se na to podívat.Celkem dobrá přehlídka nekonečné blbosti českého národa...čím větší úplatek,tím líp.Abych dodala něco k postavě Karla Rodena tak mě napadá pouze to,že opět porkačuje ve svých psychicky narušených násilnických chlapech. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Než přijde relativně solidní konec, divák si dosyta užije kolísání mezi údivem nad "strašně nenápadnym" mixem reklam na Seznam, Nightwork i samotnýho Vojtu Dyka a pobavením nad střihařem-srandistou. Navrch se v Signálu neumí točit pivo ani dělat vtip, romantická linka je vlažná a samotná roztomilost Josefíkový samozřejmě taky nic neuhraje. Ve finále Signál vyznívá jako taková trapná přehlídka více či méně napřesdržku figurek. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NO SIGNAL.... /// Taky jezdíte na vesnici z prostýho důvodu - ,,co neuteče vopíchám a co je hloupý voberu“? Jo, rozumím.... lidská blbost je věčná. Česká realita. Životní a bohužel (což nasere mnohem víc) i ta filmová. Přehlídka divů ,,naší“ vesnice a toho, co je člověk schopnej udělat za prachy je jednoduchá (prachsprostá?) jednoaktovka. Scénář není dost konfliktní, aby mě rozhodil, ani vtipnej, aby pobavil. Celkem sympatický obsazení potlačí (skoro) dvouhodinová stopáž (jako Korejci, jo? Vy jste fakt magoři!...). Jasný je, že příběhy ve kterých se z recese stává zlodějina, vobyčejný lidi baví. Tahle česká vesnice, která si začne hrát na americkou je spíš z toho tragičtějšího (filmovýho) soudku. Ale v sobotu večer v telce, si to užije hodně spokojenejch diváků. A třeba jim za to jednou postavěj pomník. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ať žije český film, ať žije Český lev..... 2.) Jsem zamilovanej do 27 km dlouhýho elektromagnetickýho pole. 3.) Furt nevím, jestli je horší přijít o 70 litrů, nebo dostat parohy . /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Scénář Marka Epsteina k tomuto filmu se v roce 2006 umístil na 2. místě v Ceně Sazky o nejlepší dosud nerealizovaný scénář. (Cheeker)
  • Scenárista Marek Epstein a režisér Tomáš Řehořek se v základní myšlence nechali ovlivnit jinou českou komedii, díky čemuž se v kuloárech snímku přezdívá „Bobule 3“. (Olík)
  • Natáčení probíhalo v Broumově Lhotě na Havlíčkobrodsku a ve Volichově. Hrad, který se ve filmu objevuje, je zřícenina Lipnice nad Sázavou. (rakovnik)

Reklama

Reklama