Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice mladíků Filos a Kája míří do vesnice Zálesí, aby si z důvěřivých místních obyvatel vystřelila. Považují za velkou legraci je mystifikovat chystanou stavbou vysílače a pozorovat jejich reakce. Vystupují jako zástupci společnosti, která bude ve vesnici hledat nejvhodnější pozemek pro stavbu vysílače mobilního operátora, a samozřejmě slibují vysokou částku za pronájem pozemku v eurech. Vidina příjmů je pro obyvatele natolik lákavá, že na nějaké podezírání "pánů inženýrů" vůbec nepomyslí. Vesnice se rychle stává bitevním polem, a to s využitím všech povolených i nepovolených zbraní. Protože se ale situace nakonec nevyvine podle jejich plánu, budou muset Kája a Filos vymyslet nějaké náhradní řešení, aby se sami nestali oběťmi svého vlastního podvodu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Řehořek i tentokrát vyloženě nezklamal,ale je trošku škoda,že se nedokázal naplno rozhodnout mezi komediíí a dramatem a ve finále je tak Signál hodně nevyrovnaným patvarem obojího a ani jedna strana nevyhrává (byť konečné vyznění jde spíš k dramatu).V mých očích rozhodně slabší než Czech Made Man...60% ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je už ČTVRTÝ (!!!) pokus Tomáše Řehořka , zase teda žádný zázrak. Kdyby tu existoval nějaký opravdu talentovaný mladý český režisér, tak řvu ať dají peníze raději jemu (bohužel Kroner je Slovák). Zhruba stejně rozpačité a divně poskládané jako ROming (stejný scenárista a producent). Tomáš Řehořek se umí dokonale přizpůsobit přání investorů, ale sám nemá žádný rukopis. Už víc nechci. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Než přijde relativně solidní konec, divák si dosyta užije kolísání mezi údivem nad "strašně nenápadnym" mixem reklam na Seznam, Nightwork i samotnýho Vojtu Dyka a pobavením nad střihařem-srandistou. Navrch se v Signálu neumí točit pivo ani dělat vtip, romantická linka je vlažná a samotná roztomilost Josefíkový samozřejmě taky nic neuhraje. Ve finále Signál vyznívá jako taková trapná přehlídka více či méně napřesdržku figurek. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Na nezávislý film je to moc komerční, na komerční trhák je to moc takové nijaké. Nebýt dobrých hereckých výkonů (Dyk, Hádek, Roden, Winterová, Lichý), nestálo by to za zhlédnutí. Dykovi role sebestředného don Juana sedí. Kdyby film neměl tak pomalý rozjezd a byl zkrácený tak o dvacet minut, bylo by to jedině dobře. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad, který sice nebyl nijak převratný, ale pro komedii naprosto ideální, protože česká vesnice je jedno z nejvděčnějších témat. Jenže to by tu musel být režisér, který má pro podobné komedie cit. A tím Řehořek není. Dvojice podvodníčků se tak prakticky po celou dobu ve vesnici jen tak plácá. Žerou, pijou, samozřejmě přijde nějaká ta láska, ale že by se příběh někam hýbal, to se říct nedá. A vtipu to také příliš nepobralo. Zasmál jsem se vlastně v závěrečné desetiminutovce, která byla i nejpovedenější sekvencí celého filmu. Za ní a za Evu Josefíkovou 30%. A proboha přestaňte obsazovat Dyka. Hrát to neumí a zpívat taky ne. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Scénář Marka Epsteina k tomuto filmu se v roce 2006 umístil na 2. místě v Ceně Sazky o nejlepší dosud nerealizovaný scénář. (Cheeker)
  • Dodávce ve filmu dvakrát ukradnou kola. Ve chvíli, kdy v ní protagonisté prchají, jsou ale kola zase zpět. (Mandalorian)
  • Natáčení filmu Signál proběhne v srpnu a září 2011. (POMO)

Reklama

Reklama