Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Frankofonní příspěvek do žánru romantických "uťápnutých" komedií; tentokrát o stydlivé chocolatiérce (ehm, existuje vůbec takové slovo?) a ještě stydlivějším výrobci čokolád. A výsledný film sice není čokoláda z té nejkvalitnější odrůdy kakaových bobů, která by vám navždy odrovnala chuťové buňky (v pozitivním slova smyslu), ale nejde ani o žádnou tukovou náhražku čokolády, která by vám odrovnala chuťové buňky (v negativním slova smyslu). Nejvíce ovšem zamrzí, že ta čokoládová linie nakonec vyzní poněkud do ztracena a prim hraje (ne)smělé tokání. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná nie bláznivá skôr jednoduchá (taká akurát) francúzska komédia, o tom ako sa dvaja plachí introverti a zároveň špecialisti na čokoládu napriek všetkým svojim nedostatkom napokon zblížia. A ja si idem dat tabuľku horkej čokolády, čo schovávam pred zvedavými deťmi. A názov ? Český názov nie je veľmi správny na čokoláde sa hodnotí skôr chuť ako vôňa, Kto neverí nech si kúpi belgickú horkú čokoládu a ochutná. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Prima Love - je potřeba napsat víc? Isabelle Carré je na tu roli stará, stále si košile převlékající Benoît Poelvoorde málo srandovní, ale jako celek a pohodovka po holky to docela funguje. Jenže já nejsem cílovka, a tak se tentokrát držíme při zemi. Jo, a viděno v dabingu (což automaticky znamená body dolů, srovnáme-li s možností originálu), ovšem Josef Carda to komicky hodně vytáhl a za to palec hore. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Nejprve jsem omylem shlédl (byť zrychleně) stejnojmennou německou srágoru. Pak tohle, což je nepoměrně lepší, hlavně díky Isabelle Carré  která mě na film nasměrovala (Děti z mokřin). Tihle dva (Angelika a Jean-René) jsou vzorově nesmělí, ale léčí se. Sice se nevyléčí, ale navzájem si pomůžou. Navíc oba zbožňují čokoládu. ()

xpaja 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u nějaké komedie tak nepobavil. Některé scény jsou vyloženě k popukání. Hlavní představitelé byly vybrání naprosto dokonale a do svých rolí se skvěle hodí. Příběh je sice jednoduchý, ale strašně hřejivý a milý, navíc díky kratší stopáži nezačne ani trochu nudit. Nic na plat, francouzi komedie stále umí a málodko jim v tomto žánru může konkurovat. Někteří tu tento film srovnávají s http://www.csfd.cz/film/4085-cokolada/, ale ty filmy se nedají srovnávat. Jediná paralela je v té čokoládě. A jako u skutečné čokolády je ta francouzská a belgická mnohem lepší než americká. Dávám --- == 80% == --- . ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama