Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Takové trochu lepší a zajímavější teenage komediální drama. Z Freddie Highmorea roste šikovný herec, Emma Roberts si tady zahraje skvělou "sadistic little hussy" a že tam hrála Alicia Silverstone... to jsem se dozvěděl až po shlédnutí filmu. Každopádně se jedná o velice příjemný snímek, dovolil bych si říct, že v mnoha ohledech inteligentní, ač trochu předvídatelný. Na druhou stranu - kdyby se teenageři nedali předvídat, měli by to dospělí o dost těžší, že ;) 80% ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Hlavní myšlenka filmu? To řekněte vy mě.. Naprosto povrchově zpracované. Nakonec to je film absolutně o ničem, kde máme jednoho flákače, který celý film pindá o tom, jak je všechno zbytečné atd, atd.. A co z toho? Nakonec všeeechno najednou jde. Rozhodně se z toho dalo udělat něco lepšího než tahle teen kravina. ()

Reklama

Dinosaurier 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč narážím v poslední době na filmy o mně. George = já na gymplu. Všechno přestává nabývat smyslu, malujete 24/7. Jste trestáni za věci, za které nemůžete. Nikdo vás nechápe a vy nevíte proč, protože vaše problémy jsou skutečné. No, ze zpětného pohledu moc skutečné nejsou, ale holt náctiletí mají vlastní svět. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem, je to také o ničom. Dejová linka až tak prevratná nie je a niekedy je film až príliš jednoduchý alebo sa tam nič nedeje. Celé to ťahá sympatické ústredné duo a soundtrack. Je to priemerné, no miestami som uvažoval aj nad 4*, keďže som sa v tom tak trochu videl, no budem viacej objektívny - slušné tri. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Film, který je na tumblr velmi oblíbený a bodejť by ne. Sám jsem typ člověka, který má k postavám jako je zde George hodně blízko a dokáži mu porozumět, na druhou stranu nemůžu tvrdit, že by mi film nějak cvičil s city .... vlastně je to zrcadlovka Palo Alto trošku. Každopádně pokud je ta pravá nálada tak je určitě dobrý si film schovat ve svém repertoáru a nemazat. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)
  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)

Reklama

Reklama