Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Romantika, která se tváří hrozně "filosoficky","jinak","vážně"..což bohužel nevychází už kvůli hlavní postavě, kterou prostě za žádnou cenu NELZE brát vážně. Highmore zde sežral chytrost světa a tak je ještě víc k smíchu, než v jiných rolích. Jeho pozérská postava byla zralá na kopanec do.. jistých partií. Ten směšný pocit umocnuje skutečnost, že o hlavního hrdinu stála dívka působící minimálně o pět let mladší. Kombinace těchto herců se zkrátka nevydařila. Být Emmou a muset točit milostné scény s Highmorem, připadám si jako pedofil a raději něco nonstop hulím. Nebylo by to zase tak špatné a dokonce bych se nebránila použití slova "originální", kdyby slečna nevímkohoacochci odjela do Evropy a zanechala v tom blbounovi pocit neopětované lásky. Ale bohužel...Pokud chce někdo slyšet, jak je všechno jedno, protože stejně umřete, nebo se pokochat New Yorkem, jděte do toho. Můj komentář je sice takříkajíc nepatřičný, aleco víc říct, u tohoto případu mi zdržení se sprostých slov dělá vážně problémy :D ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Film, který je na tumblr velmi oblíbený a bodejť by ne. Sám jsem typ člověka, který má k postavám jako je zde George hodně blízko a dokáži mu porozumět, na druhou stranu nemůžu tvrdit, že by mi film nějak cvičil s city .... vlastně je to zrcadlovka Palo Alto trošku. Každopádně pokud je ta pravá nálada tak je určitě dobrý si film schovat ve svém repertoáru a nemazat. ()

Reklama

Dinosaurier 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč narážím v poslední době na filmy o mně. George = já na gymplu. Všechno přestává nabývat smyslu, malujete 24/7. Jste trestáni za věci, za které nemůžete. Nikdo vás nechápe a vy nevíte proč, protože vaše problémy jsou skutečné. No, ze zpětného pohledu moc skutečné nejsou, ale holt náctiletí mají vlastní svět. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Hlavní myšlenka filmu? To řekněte vy mě.. Naprosto povrchově zpracované. Nakonec to je film absolutně o ničem, kde máme jednoho flákače, který celý film pindá o tom, jak je všechno zbytečné atd, atd.. A co z toho? Nakonec všeeechno najednou jde. Rozhodně se z toho dalo udělat něco lepšího než tahle teen kravina. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Príbeh podivného študenta a lásky trošku inak a zaujímavejšie ako po hereckej tak dejovej stránke. Je to príjemnejšie spracovanie než typovo rovnaké filmy avšak výraznejší prelom to určite nepredstavuje. Povedal by som, že je to filmík, ktorý vôbec neublíži a rýchlo zbehne v hlavnej miere vďaka sympatickej Emme Roberts, ale jedno pozretie bohate stačí :). You know we're going to be together one day, we just have to sort through all of our messed up issues first, and you have a lot of girls to sleep with to get out of your system. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)
  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama