Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékař záchranky František se odstěhuje od své ženy Bohuny ke své nové lásce Heleně. Ta má za sebou několik let trvající manželství s úspěšným spisovatelem Karlem. V něm však díky manželovým záletům nebyla nikterak šťastná. Zdá se, že Františka i Helenu čekají konečně poklidné dny a budou moci teď, na prahu padesátky, konečně prožít svou spokojenou lásku. Jejich nadšení však nesdílejí jejich minulí partneři. Karel i Bohuna si totiž uvědomují, že jim jejich bývalí manželé začínají chybět. A tak se oba, každý způsobem sobě vlastním, snaží vztah milenců rozbít. Když už toho má František dost, opatří pro sebe a Helenu zájezd do Maroka. Je přesvědčen, že zde prožije pěknou dovolenou po boku své milované. Jenže v Maroku se jim ztratí kufry i s penězi a doklady a každého z nich nenapadne nic lepšího než zavolat svému minulému partnerovi o pomoc. Výsledkem je to, že na cestu za nimi se vydává nejen Karel, ale i Bohuna. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (461)

ivishka 

všechny recenze uživatele

O píď lepší než předchozí líbání s bohem...Záchranou byla perfektní a důvtipná Eva Holubová spolu s charismatem překypující Jiří Langmajer a zbytek zase jenom nevyhnutelná břečka - bohužel. Věřte mi nebo ne, ale existují i horší české filmy a přestože paní Poledňáková nepatří mezi mé oblíbené musím prostě dát 3/5. Jediné co bych tomu vytkla je příliš dlouhá stopáž, která nemá opět půl filmu absolutně co nabídnout a další akční půlka to příliš nevyvažuje. Tak tedy přespříliš akce ve stylu komediální bondovky a trochu té Daniele Steel a Rosamunde Pilcher jak bývá v ČR zvykem. Dívala jsem se na jakési krátké video o natáčení tohoto filmu a ten pouhý sestřih s vtípky a nepovedenými scénami a zpovědmi herců byl zajímavější než film jako celek - to zrovna nevěstí nic dobrého. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Co dodat? Maroko fajn, exteriérové lokace úžasné. Ale jinak nemlich to samé jako Líbáš jako Bůh. Ba co hůř, je to pořád dokola to samé, takže teď už je to jen za jeden mátový čaj. Tady ke všemu přehrávají po vzoru Holubové už i zahraniční herci... No ale alespoň si herci užili sluníčka. Doufám jen, že nás nečeká další líbačka, akorát mne po Bohovi a ďáblovi nenapadá s kým..... * ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem únoscům nefandil tak, jako když se banda marockejch Arabášů zmocnila Holubový. Nevím teda, co je to napadlo, protože leda takovej Kaiser by za ní byl ochotnej dát výkupný. No a on tam zrovna jak na potvoru hrál taky, jakou já mám smůlu... Kdybych si někdy omylem, ze zoufalství, z donucení nebo z hecu vzal za manželku něco takovýho a zavolal mi kořen v turbanu, že ji unesl a jestli nezaplatím, tak jí už nikdy neuvidím, vybral bych veškerý svoje úspory, půjčil si od kamarádů a uspořádal mejdan, jakej svět nepamatuje. Jinak, paní Poledňáková, až si příště budete chtít udělat se svejma kámošema vejlet do Maroka, cinkněte mi, já vám pár stovek půjčím, abyste si to jaksepatří užila, jen už mi odtamtud prosím vás nevozte žádný filmy. Děkuju. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Helena se tady projevila jako taková lehce naivní blbka. Nechat kufry ve vlaku? O veškerou legraci se v tomhle filmu stará Eva Holubová. Scény s ní byly sice bláznivé, ale alespoň jsem se při nich bavila. Ještě byl celkem vtipný výstup Langmajera s Nelou Boudovou, když měli spolu menší dostaveníčko. Bartoška se vždycky někde objevil a něco trefného řekl. Škoda, tenhle příběh zůstal někde napůl cesty. V tom Maroku to na můj vkus mohlo být ještě mnohem bláznivější. Zoru Ullu Keslerovou jsem zřejmě přehlédla jako krajinu, protože jsem si jejího jména všimla teprve v závěrečných titulkách. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Omg + Wtf = Líbáš jako ďábel. Asi stejně tak "dobré" jako předchozí díl. Akorát ještě mnohem víc absurdnější. Fajn, tak scénář je úplnej odpad, je to naprosto o ničem, jako celek je to trapný a blbý, ale na druhou stranu to je chvílema i vtipné. Ovšem můžu říct, že z 90% mě rozesmála pouze Holubová a především díky ní dám tedy alespoň 2*. Tak velká reklama a taková blbost. A což o to, ještě víc děsivé je, že bylo plné kino. Oddechovky (i ty české) mám rád, ale do jisté míry... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Herec Oldřich Kaiser, představitel Františka, měl ve filmu několik akčních scén. I když měl k dispozici kaskadéra, nakonec všechny scény odehrál sám. (Amras)
  • Ve scéně, kdy se Kristýna (Nela Boudová) chystá odjet autem, odemyká jej dálkovým ovládáním. Hned na to však odemyká znovu ještě klíčem. (WillyMarks)
  • Celý film byl realizován během 47 natáčecích dní, přičemž 20 se jich odehrálo v Maroku. Štáb tam však pobyl rovných 40 dní. (Robbi)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

Reklama

Reklama