Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Bravúrny starosvetský slasher. Poctivá práca s maskami, ručnými efektami, umelou krvou a k tomu ešte charizmatický ústredný zabijak a kvantum hororových legiend v podporných rolách (mnohé ale vychádzajú navnivoč, taký Ted Raimi je trestuhodne premárnený, aj Englund by si zaslúžil väčší priestor). Chýbajú tu azda len nahotinky. Príbeh je skvelo napísaný, mytológia premyslená a záver je dostatočne prekvapujúci. Akurát Andrew Divoff bez masky džina mi nesedel. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Wishmaster je zábavný horor, z ktorého cítiť vplyv Wesa Cravena a ktorý možno napriek vlažnému prijatiu zo strany kritikov kľudne priradiť k tomu najlepšiemu, čo v pre hororový žáner nie príliš priaznivých 90. rokoch vzniklo. Jeho hlavným ťahákom je postava uštipačného a sarkastického džina, ktorý neustále boduje svojím čiernym humorom a svojským prístupom k ľudskej rase. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Wishmaster sofistikované fanoušky žánru zaujme partou lidí, kteří se na něm podíleli - herecké hvězdy žánru ve vedlejších rolích od Englunda po Tonyho Todda, producent Wes Craven a scénárista Hellraiseru 2 Pete Atkins plus FX dílna KNB. A když si odmyslíme digitální efekty (v té době v plenkách), tak po stránce make-upu a různých brutalitek a nechuťáren Wishmaster příjemně zaskočí (kostlivec vylézající z těla patří mezi nejlíp udělané trikové sekvence, které jsem v žánru viděl a vůbec úvod v paláci je manifest schopností KNB). Příběh je stylem starý dobrý osmdesátkový horor o tom, jak když si něco přejete, nemusí se vám to úplně splnit podle očekávání. Džin plnící přání je příjemný záporák sršící černým humorem. Pokud máte absťák po podobných filmech a Wishmastera jste ještě neviděli, berte to jako tip na pohodový večer plný krve a utrpení. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

No těbůh, to jsem se zase jednou nechal ovlivnit ratingem přes 64 %, bože můj, taková debilita....film, který se natočil v roce 1997 vypadá spíše jak z roku 79 - ať už jde o mizerná efekty, silně céčkový nádech a idiocie všech přítomných herců, kterým vévodí skřet Divoff, dokoukal jsem spíše z povinnosti...................moje hodnocení = 2 z 10. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Béčková hororová ptákovina, která však nenudí a i přes spoustu nesmyslů má hlavu a patu. Synopse je až dětsky jednoduchá a nebýt některých násilných scén, byla by to dobrá pohádka. Z šedivého průměru vystupuje (jak jinak) Robert Englund, který je výrazný i když se o to nesnaží přestože se objeví pouze v několika obrazech ve vedlejší roli. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Keď si Josh (Tony Crane) a Alex (Tammy Lauren) sadnú po tenise, má Josh na jednom zábere v rukách raketu, na inom zas nie. (beso74)
  • Film je také znám pod názvem Wes Craven to Wishmaster. (Chatterer)

Reklama

Reklama