Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 3
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Diskuze

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Podle mě by to mohl bejt i učitel, ale uvidíme :D Každopádně bude fajn, když vrahové budou dva. Nad šerifem i synem jsem taky už přemýšlel. Čekám na anglické titule, abych si dal konečně 5. díl :)

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

Standic1

No právě kvůli ní jsem na to začala koukat, že jsem si jí pamatovala z Arrowa, a pak zmizela neznámo kam O_o.

Standic1

Standic1 (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Ta mi tam moc nesedí, navíc jí mám pořád jako tu pouliční holku z Arrowa, takže aby byla vrah? no nevím :) Bylo by to ale hodně úchylný, přesně jak říká Hansel97 - zabila svojí holku!! :) :D

na příspěvěk reagoval Sylviiii

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Mně je docela jedno, kdo to bude, ale chci, aby mě to překvapilo. Z filmů jsem nejvíc zíral asi v 4 a to na oba vrahy, takže pokud se dostaví něco podobnýho, budu maximálně spokojenej.

Standic1

Standic1 (hodnocení, recenze)

hansel97

Jj to by nebylo špatný, ale tak nějak to tam nesedí... ale profilově vystupuje jako hodná holka + teď to video ve čtvrtým díle, aby neměl nikdo ani sebemenší podezření, že to je ona. 

 

Na druhou stranu všechno ukazuje na to, že je klasická vrahova oblíbenkyně.

Já bych docela bral, aby to byla ta novinářka + jako parťák syn šerifa, jak on se jmenuje Kieran :) zatím se tam moc neobjevuje, takže by to bylo velký překvápko :)

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Moje tajný přání je, aby byla vrahem Emma, to by bylo hodně epický, ale taky strašně nepravděpodobný, ale proto by mě to hodně překvapilo.

na příspěvěk reagoval Sylviiii, Standic1

ambron

ambron (hodnocení, recenze)

dr.horrible

tak vo filme bola reportérka jedna z hlavných postáv... ja verím, že nie je vrahom a dostane viac priestoru... aj keď na Courtney tá mladá sťanda nemá :-)

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Je tam tak veľa postáv, že fakt netuším, kto bude nakoniec vrahom. O reportérke som už tiež rozmýšľal. Myslím, že jeden z vrahov bude žena. No, uvidíme. Po piatej časti už by to ale chcelo nejakú tu vraždu.

na příspěvěk reagoval ambron, dr.horrible

Hororems

Hororems (hodnocení, recenze)

Takže po 4 díle mám 2 teorie! Buď je vrah šerif a jeho syn nebo to tak krásně mate a vrah je reportérka a ještě někdo protože by vraždy nedokázala sama stíhat.. Ale spíš se nakláním k té 1 verzi

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Uživatel Hororems smazal svůj příspěvek.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Byl bych upřímně rád, kdyby byl jeden vrah. Nechápu, proč ve 3/4 filmů museli dát dva, bylo to pak vždycky docela očekávaný, že se tam objeví další Ghostface.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Tak najväčšia spokojnosť zatim po tretej časti, ale po štvrtej odhadujem vraha. SPOILER! Dvaja chalani podozriví, tak ako všetci. Napadlo ma, čo postava Randyho, resp. Noaha? A tá záverečná scéna buď dokonale mätie, alebo je v štýle Vreskotu 2 jeden z vrahov žena

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama