Reklama

Reklama

Sviňák

  • Velká Británie Filth (více)
Trailer 3

Hlavní postava - skotský zkorumpovaný policista Bruce Robertson - je posedlý sexem a kokainem. Měl by vyšetřovat vraždu, ale překáží mu vlastní podivínství, zvyk zahrávat si s kolegy a navíc opravdu miluje ženy. O Robertsona se stará jeho part´ák Ray Lennox  a šéf Bob Toal. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (607)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,HRY BUDOU VŽDY - A OPAKUJI, VŽDY - HRÁNY, ALE NIKDO NEHRAJE HRY TAK JAKO JÁ. MUSÍTE BÝT PROSTĚ NEJLEPŠÍ, A JÁ OBVYKLE JSEM…“ /// Krutej McAvoy. Neuvěřitelně krutej… A Skotskej… (jo tááák, ta seš Skot! ) Orál vod 15tky, sex s parťákovo starou a vůbec – film je plnej jeho her, který maj určit vítěze, kdo že bude tím inspektorem (policejním). Nejdříf se mi to zdálo ftipný, pak dramatický a nakonec psychoidní. Bruce (Jamesova postava – aha ty nevíš, kdo je James…) mě sere. Vzbuzuje emoce, ale tím, že je to slaboch se zdrceným egem…(soráč, mám jinou filosofii!). Bez debat – McAvoy je frajer, to vostatní – moc tomu nerozumím. Úmysly nejasný, charakter nevytříbenej a příběh – chaotickej. Tož Great Britain. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 1998 napsal Irvine Welsh, číst nebudu. 2.) Nikdy jsem nepochopil, proč maj policajti nástěnku plnou čuráků (cože? Nejen nástěnku? Tak do toho mě netahej…). 3.) Thx za titule ,,-OverLord-“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nevyvážené převyprávění Welshovy další knihy má nevýhodu v průměrném režisérovi, který hlavně v druhé polovině ztrácí půdu pod nohama, ale zároveň má obrovské štěstí v obsazení McAvoye do role Robba. Parádní herecký koncert, který zakryje téměř všechny nedostatky. První půle je navíc tak neuvěřitelně nahláškovaná... Pracák je tamtudy, drahý Santo. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $8,255,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ už keď som videl ukážku som bol dosť na vážkach čo to bude zas za dokonalý čurbes a film ma samozrejme pekne po anglicku znechutil, krása tie zdeformované anglické ksichty /25%/ ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

V mnohých smeroch originálny, častý čierny humor, ale i film plný zbytočných úchylných scén. J. McAvoy a jeho "bad guy" ma bavil, často i rozosmial a v kútiku duše som vedel, že nie je úplne skazený. Jeho hon za povýšením a vysnívanou funkciou šéfa mu komplikujú i jeho kolegovia. Musím pochváliť výborný výkon J. McAvoya, jeho kolegov i vtipnú scénu s kopírovaním policajných čurákov. Napriek istej dávke originality to nevidím na viac ako priemer. 60%. ()

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Výborný snímek o jednom skotském poldovi, který postupně přechází z komedie nabité opravdu černým, někdy až zvrhlým (ale v tom dobrém slova smyslu) humorem až do mrazivého dráma. Už od prvních minut mi bylo jasné, že mě tento snímek bude bavit a mé očekávání se naplnilo. Zážitek je podpořen skvělými hereckými výkony a také opravdu povedeným soundtrackem. "Je to jen další hra a pravidla se přeci nemění!" ()

Galerie (76)

Zajímavosti (14)

  • Pilule, které dává doktor Brucovi (James McAvoy), jsou označené jako Lithium, které se běžně podává na léčbu bipolární poruchy. (Folky)
  • Keď Bruce (James McAvoy) číta vo výklade výsledky z futbalu, na obrazovke sa zobrazí čas 4:45. V decembri je v Edinburgu o takomto čase už tma, vo filme je však jasný deň. (toi-toi)
  • Bruce (James McAvoy) je fanouškem edinburghského fotbalového klubu Heart of Midlothian, v jehož barvách od Mary (Joanne Froggatt) dostane i upletenou šálu. (Koldyn)

Reklama

Reklama