Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ryan Varrett (Steve Austin) byl policistou, dobrým policistou s vyznamenáním, se kterým si osud ošklivě zahrál. Stal se svědkem popravy své manželky a dítěte, a nechybělo mnoho a mezi živými nebyl ani on sám. Z výpravy za pomstou svých nejbližších se stala obsese, kterou lze jen stěží potlačit. Když se dostává na stopu posledním vrahům, přijíždí do města Hope, jemuž nevládnou policejní složky, nýbrž Drayke (Danny Trejo) a jeho násilnický gang motorkářských překupníků, The Circle. Ten si s Raynem chystá brzy vyřídit účty za vraždu Drayekova bratra Rexe (Noel Gugliemi). Celou situaci začínají komplikovat federální složky, pomstychtivý syn zavražděného zkorumpovaného šerifa a Darcyin (Serinda Swan) únos, díky němuž se Rayen pouští proti celému gangu na jejich vlastní půdě. (Conspi)

(více)

Recenze (53)

Derek 

všechny recenze uživatele

tieto becka urcene priamo pre videotrh treba davat mladym rezisorom ktori maju aspon trocha talentu na zaujimavy styl a cit pre akciu, bohuzial terry miles nema ani jedno takze ja som sa pri sledovani recoil dost nudil lebo pribeh je beckovsky slaby a akcia je dost odflaknuta a nedokazal to zachranit ani steve austin (pre ktoreho mam inak slabost)... ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Řeknu to takhle, ten film je špatný. Dokonce tak špatný, že už by špatnější být nemohl. Naprosto nevyužitý potenciál pánů Austina a Treja, ba co nevyužitý, přímo potlačený. Budete sledovat frašku, která ale není vůbec k smíchu. Budete nevěřícně sledovat dva připosrané klauny, ale smát se prostě nebudete. Můj zápal pro akční filmy s Austinem nebo Dannym Trejo dostal ledovou sprchu. Zůstala jen hořká pachuť v hubě. Jako po leasingu bankovní úřednice v menopauze. Ne, tento amatérský počin řadím hned za masterpiss českého tvůrce nové vlny, umělce Míchala Kabelky Cena života jen s větším rozpočtem. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jedná se zatím pro mě o nejlepší film se Stevem Austinem. Jednoduchá gangsterka, ale mě to bavilo. Záporák Trejo hrál taky dobře. Souboje jsou dobře natočené. Film nemá nic extra nového ani moc nápaditého, ale to nevadí. Úvod je ale slabší a občas jsou ve filmu určité nesrovnalosti. Austin se umí prát, potěšilo dost soubojů. Takže moje hodnocení je tak na 67% = *** ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Austin je bijec. Čím méně mluví, o to víc rozdává rány a musím přiznat, že Recoil je nastavený přesně v tempu nemluvno/mlátícím. Navíc mu skvěle sekunduje "poďobaný" Trejo a když už dojde na nějaký ten dialog,nabídne i pár vtipně poskládaných hlášek...celé to tak má pouze "jednu" chybu... celou dobu vlastně nevíte důvod, proč je hlavní hrdina tam,kde je a proč dělá to,co dělá.....-) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Recoil je typickou akční mlátičkou s podtextem pomsty. Danny Trejo a Steve Austin zde ztvárnili dva drsné chlapy na opačných stranách zákona. Sem rád, že Danny nezemřel hned po 10 minutách (jak to tak bývá) a vydržel do konce :-) A Steve opět ukázal svoji postavou drsňáka, že si umí promlátit cestu za pomstou. Na Kanadský počin velmi slušný a uspokojivý film. 80% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Agassiz v kanadské provincii Britská Kolumbie a ve Washingtonu ve městě Tacoma. (Terva)

Reklama

Reklama