Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

Moje naděje, že stejně jako u sesterských Vampire Diaries se to po nějakých deseti dílech zlepší, nebyly vyslyšeny. Děj není, nikdo z hrdinů mě nezajímá, kromě odporu k některým z hlavních postav necítím vůbec žádné emoce. Přitom kdyby se seriál držel hororového dílu s mrtvým dědou, mohl by být celkem snesitelný. ()

baltik 

všechny recenze uživatele

Začne to strašně, naivní teenky a teenkové o sobě tvrdí cosi něco o kouzlech. Tak nějak to ztrácí dech po prvním kroku. Jenže na holky se dobře kouká a naštěstí se nejedná o nějakou vědu tak si u toho člověk svým způsobem odpočine. Osobně jsem tím po 5 dílech praštit, dát nějaké 2-3hvězdy a mít další zářez na ČSFD. Kamarádka mě ukecala (nebo přikázala už nevím :) ) ať vydržím aspoň 10 dílů. Okolo 6 dílu se to začne zlepšovat, vše to začne mít nějaký ten tvar a příběh je "docela zajímavý", objevují se zde hororové prvky a celkově se z toho stane docela zajímavá záležitost. Bohužel seriál začne bídně takže většinu odradí, není divu a na to asi i doplatil. Na závěr jim vytknu divně přelíčené nebo co to s nima dělali "mužské" charaktery a pochválím hudbu. Jestli máte rádi fantasy a vydržíte tak se nebudete zlobit. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Možná budu trošku spoilerovat.. :) Rozjezd byl pomalý, Nick hned "zemřel" a další série nebude.Ale to je asi tak všechno, co bych seriálu mohla vytknout. Jsem nadšená. Celou sérii jsem zkoukla během pár dnů a teď mi ten maraton končí, bude mi to chybět. Ačkoliv mi ze začátku některé postavy moc nesedly (Melissa, Adam nebo Jake), postupně jsem se s nimi zžila a strašně jsem si je všechny oblíbila. "Nejčistčí" pan Balcoin mi lezl krkem. Nejen kvůli jeho velkému hanebnému plánu, ale z velké části i kvůli jeho kletbě na moji oblíbenou osudovou dvojici. Tak moc jsem to Cassie s Adamem přála, osudovou lásku mám prostě ráda. A opravdu mě zklamalo, když s Adamem Cassiin polibek nic neudělal (i když nejspíš budu radši věřit tomu, že kecal!)... Vadí mi, že už se nedozvím, jak to bylo dál. Nebude to v knížce? Možná si ji přečtu :)) ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Tento seriál, měl být co se týče úspěšnosti druhý TVD. Bohužel musím zkonstatovat, že očekávání (alespoň u mě) nenaplnil. Herecké výkony jsou u některých hrozné. Co díl, to pár nesmyslů. Nejvíc to vystihuje následující věta: "Na duchy jedině s nožem! Tím je 100% zneškodníte." (Zdroj: secretcircle.cz). Ze začátku příšerná nuda s pár triky. Posledních pár dílů se sice seriál trochu rozjel, ale bohužel ani to nestačilo na obnovení pro druhou sérii. Škoda... seriál mě velký potenciál a dalo se s ním slušně pracovat. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Není to zase až tak špatné, ale nejlepší taky není. Někteří herci prostě neumějí hrát a před kamery by chodit neměli. Že jsou dialogy prázdné by se dalo tolerovat, co chceme po seriálu s teenagery. Na druhou stranu oceňuji vždy nějaké napětí, i když se mi zdá, že tam je toho moc. V jednom díle posedlá žena, v dalším démon, pak zase lovci. Jde vidět, že v první sérii je úplně vše a možná je dobře, že další série není, protože co by bylo tam? Plus za Phoebe Tonkin, která hraje báječnou mrchu. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)
  • V knižní sérii má postava Cassie Blake, kterou v tomto seriálu představuje Britt Robertson, hnědé vlasy. V seriálu je má však blond. K podobné změně, ale opačně, došlo seriálu Upíří deníky (od r. 2009). Obě knižní série napsala Lisa Jane Smith. (BLANIK.)

Reklama

Reklama