Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Adam_Musil 

všechny recenze uživatele

Co jiného než právě fantasy se sympatickými hlavními hrdinkami je vhodnější, pokud se chce člověk trochu oprostit od všedních věcí. Seriál má 22 dílů v rámci jediné série a analyticky vzato se v prvních cca 12 epizodách vlastně nic zásadního nestalo, jakési akce či zvratů jsme se dočkali až v epizodě třinácté. Ve srovnání s The Vampire Diaries, neboť se jedná o stejnou autorku knižní předlohy, jsou zde všelijaké možné aspekty výrazně oslabeny – je tu málo fantasy prvků, hlubších a komplikovanějších zápletek, momentů překvapení a především zde divák postrádá klíčové sdělení. (55%) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Snižuji na dvě hvězdy. Proč jsou sakra teen seriály poslední doby tak bezduché? Copak se teenageři nemůžou chovat jako teenageři? Proč musí být všechno tak strašně vyumělkovaný a povrchní a to včetně herců a dialogů? Samotnej děj není špatnej, ale tohle ten seriál strašně kazí. U The Vampire Diaries se to drží v rámci mezí, ale tady to je už prostě moc. A popravdě ani nepočítám v nějaký větší úspěch, Secret Circle dle mého názoru zůstane zapomenut. Hodnocení série: 2/5 ()

Reklama

Aluminium 

všechny recenze uživatele

O chlp lepšie ako The Vampire Diaries, ale úprimne, vymeniť upírov za čarodejnice jednoducho nestačí. To, že nemám potrebu alebo túžbu vidieť to až do konca, zistiť súvislosti a "ako to skončí" svedčí o (ne)kvalite seriálu. Posledná videná časť no. 3 (chcela som tomu dať šancu kvôli Brittany, no nedá sa). ()

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to v dobách opravdu velké nudy, kdy jsem dělal cokoliv jiného, jen ne to co bych měl. Musím uznat, že se vcelku u toho dalo chvíli vydržet, ačkoliv je to skutečně slušný výplach mozku. Každopádně po 14 dílech s naprosto klidným svědomím a nezájmem končím a doufám, že už nedorazí takové období, abych sáhnul po dalších dílech. Pápá Lála. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Velká škoda promarněného potenciálu - začátek nuda, a když už se to slibně rozjede, tak je konec. Za ty záživnější epizody musím dát 3*, jinak by to bylo za méně. S hlavní hrdinkou jsem se nějak neuměla vypořádat, strašně mi lezla na nervy. Nej postava byla Faye, líbilo se mi, jak si jako jediná nesedla z Cassie na zadek a dávala jí to pěkně najevo. Hlavní padouch (otec Cassie) měl přijít na scénu dříve a měl být trochu víc propracován. Obsazení vcelku fajn, typické pro seriál určený náctiletým - mladí, vystajlovaní, vždy perfektně nalíčení (i po probuzení), moderní domy a auta.... ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)
  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • Autorka knih, L J Smith, oznámila, že její knihy přijali v televizi The CW dne 28. října 2010. Za necelý rok televize objednala seriál o 22 epizodách. (HArna)

Reklama

Reklama