Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Velká škoda promarněného potenciálu - začátek nuda, a když už se to slibně rozjede, tak je konec. Za ty záživnější epizody musím dát 3*, jinak by to bylo za méně. S hlavní hrdinkou jsem se nějak neuměla vypořádat, strašně mi lezla na nervy. Nej postava byla Faye, líbilo se mi, jak si jako jediná nesedla z Cassie na zadek a dávala jí to pěkně najevo. Hlavní padouch (otec Cassie) měl přijít na scénu dříve a měl být trochu víc propracován. Obsazení vcelku fajn, typické pro seriál určený náctiletým - mladí, vystajlovaní, vždy perfektně nalíčení (i po probuzení), moderní domy a auta.... ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

O chlp lepšie ako The Vampire Diaries, ale úprimne, vymeniť upírov za čarodejnice jednoducho nestačí. To, že nemám potrebu alebo túžbu vidieť to až do konca, zistiť súvislosti a "ako to skončí" svedčí o (ne)kvalite seriálu. Posledná videná časť no. 3 (chcela som tomu dať šancu kvôli Brittany, no nedá sa). ()

Reklama

Kailo 

všechny recenze uživatele

Čichám tu Televizní verzi Twilight s vizualitou Vampire Diares, akorát s čaroději. Hned v úvodu víme, kdo jsou záporáci, takže nějaký další cliffhanger v podobě - " To celou dobu ty, jak si mohl?!", mi už opravdu ten "whou" pocit nenahodí. Každopádně, něčím si čas na nového House krátit člověk musí a toto nabízí zajímaví hudební doprovod, krásné záběry, krásnější herečky a relativně nudnou a očekávanou dějovou linku. Pilot zatím za 60% [HD] ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Po Pilote davam 4* uvidime ako sa bude serial dalej vyvyjat. Rozhodne ho hodnotim ako kladny, s obmenenym napadom, lebo tych o upiroch bolo uz fakt dost, nakolko sa serialom celkom venujem, tak si to vychutnam. Videne vo verzii: The.Secret.Circle.S01E01.Pilot.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-TB 13.9.2011 ***Videnych 20 casti prvej serie, z hodnotenia neuberam, praveze ze je opodstatnene! ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Přijde mi trochu hloupý hodnotit po dvou dílech, takže zůstanu jen u komentáře. Kupodivu to není až takový průser, jak jsem čekala. Všechny ty příměry k Twilightu v recenzích a diskuzích působí jen jako katalyzátor pro všechny prudily, kteří tímto okamžitě celý seriál strhnou a zaškatulkujou jako "přiblblá romantická fantasy". Jasně, není to žádný intelektuální skvost, někteří herci působí dost toporně, příběh taky není nic originálního - srovnávání s Twilightem ale moc nechápu, stejně tak bych to mohla srovnat např. s Čelistma - je tam voda, jsou tam lidi a každou chvíli někdo umře. :) Přeháním, ale všechny ty odkazy na Twilight potencionální diváky buď přitáhnou a zklamou nebo rovnou kategoricky odpudí. Zatím 50%. EDIT 14.11. Po shlédnutí devátého dílu hodnotím 2*, seriál se sice po nudném a nezajímavém úvodu docela polepšil a potemněl, ale pořád je to taková jalovina... ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • V knižní sérii má postava Cassie Blake, kterou v tomto seriálu představuje Britt Robertson, hnědé vlasy. V seriálu je má však blond. K podobné změně, ale opačně, došlo seriálu Upíří deníky (od r. 2009). Obě knižní série napsala Lisa Jane Smith. (BLANIK.)
  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)

Reklama

Reklama