Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 6

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (65)

Trailer 6

Recenze (234)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Na loutkový film nečekaně povedená magořina s několika dobrými vtipy. Jen bych uvítal trochu zkrácení (dvě hoďky je hodně) a odstranění hudebních zpěvo-čísel. Ale chápu, že právě ta k Muppetům patří. Z Jasona a Amy na mě sálalo, jak prostě "jen hrají" a to v některých scénách tak moc, až mi jich bylo i líto. ~ ** za vtipné nápady, máte-li doma děcko, co rádo loutky a ustojí dvě hodiny, přičtěte si hvězdičku. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Už jen pro ten přísun celebrit, které se neštítí si ze sebe dělat nonstop legraci, si nelze Mupety nezamilovat. Překvapilo mě, jak může být dětský film o loutkách tak sebereflexivní, uvědomělý a především inteligentní. Jason Segel jednoduše překypuje nápady - ve výsledku se jedná o roztomile naivní, hravé a důstojné oživení nyní již neatraktivních plyšových postaviček. Navíc se skvělými muzikálovými čísly. ()

Reklama

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Jsou sametově heboučcí, plyšoví, ztřeštění a se srdíčkem na správném místě. Je nutné snímek brát jako zábavný a milý příběh především pro dětské diváky, které stále mupeti na celém světě baví. Potom si to celé užijete, společně s celou řádou cameo rolí celebrit (v čele s například Jackem Blackem, Whoopi Goldberg, Jimem Parsonsem či NPH). A teď už si jen zbývá zazpívat Mahna Mahna - http://www.youtube.com/watch?v=1bJxYRtGUM4. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že jsem zcela mimo cílovou skupinu diváků a stejně tak je zřejmé, že jakožto ne-Američan nemám příliš velkou šanci docenit kouzlo Mupetů v celém jeho rozsahu. Takže proto ty průměrné 3*. Na druhou stranu - být dítětem (a ideálně dítětem americkým), nepochybně bych se bavil královsky. Tento film je totiž stručně řečeno povedený. Pěkný příběh s happy-endem, vtipné scénky, sympatičtí mupeti a kupodivu poslouchatelná hudební čísla činí tento snímek ideální volbou pro dětské publikum. Navíc si cením toho, že tvůrci eliminovali na nezbytné minimum onu pro americké dětské filmy typickou nesmyslnou a bezhlavou řežbu postaviček (které bychom se asi měli smát a která dokonale zazdila filmové Šmouly). Takže ano, tento film za zhlédnutí stojí - děti pobaví a ty starší donutí k tomu, když nejvtipnější z celého filmu jim příjde vystoupení Kamily a drůbežího sboru, že by se měli nad sebou zamyslet :) ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Oslňující comeback oscilující na hraně mezi filmově-sociální parodií a překrásnou pohádkou pro nejmenší. Ta láska a originalita (samotná promo kampaň patří k tomu nejlepšímu co kdy filmovou produkci mohlo potkat) s kterou celý projekt Jason Segel připravoval, na vás doslova stříká z každého záběru či proneseného dialogu! ()

Galerie (112)

Zajímavosti (26)

  • Jason Segel, který ve filmu ztvárnil hlavní roli a napsal scénář, je obrovským fanouškem a sběratelem Mupetů a práce na filmu tak pro něj byla splněným snem. Vlastního mupeta, který se ve filmu objevuje, si navíc mohl po natáčení nechat. (Brousitch)
  • Fozzie a jeho prdící boty se nesetkaly s kladným ohlasem ze strany loutkařů, jež ovládaly Muppety. Svým vyzněním nesedly do humoru této show. Ve filmu tak všichni tento vtip odmítají. (HellFire)

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama