VOD (1)
Obsahy(1)
Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.
Témata jednotlivých dílů:
1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality
(Deco.20)
Recenze (141)
Chateau Headache...:))))))))......jinak ale nic moc, Zdenek je dobrej, ale jeho humor nejvic zaril v Ano,sefe. Tenhle format je dost podivnej - je to neco mezi reklamnim shotem, bananovymi rybickami, italem v kuchyni a klukama v akci. Jako bych z toho citila, ze hlavnim ucelem poradu je vyvarit z Pohlreichovy popularity co nejvic. ()
U pořadů a filmů o vaření je potřeba rozlišovat více věcí než u ostatních žánrů. Naštěstí u Zdeňka Polreicha se netřeba o gastronomickou část obsahu tohoto pořadu bát. Velmi dobře lze hodnotit témata jednotlivých dílů i to jak jsou díly zpracovány. Jistě nejsem jediný, kdo se k tomuto pořadu v létě rád vrací. ()
Pořad o vaření, který MÁ smysl. Uvedený hezky sezónně a hlavně s hlavou a patou. Ať si každý o Pohlreichovi myslí co chce, on vážně něco umí. Bez zbytečných keců dobré recepty a užitečné rady. Navíc se na to setsakramentsky dobře dívá. Občas mu tam sice "zazpívá Petr Spálený", ale nikdo není bez omylu. Dokonce ani ty rozhovory s Halinou nejsou tak zlé, jak jsem původně čekal. 75% ()
Zdeněk Pohlreich je takový český Dr. House v kuchyni. Pálí mu to jak čert, má geniální nápady a navíc ještě umí udělat pěkně "vostrou" srandu, která kdekomu nesedne. Máme však obrovskou výhodu v tom, že ten náš "Dr. House" fakt žije a opravdu ty zázraky dokáže. Někdy bych chtěl přijít k němu do restaurace a ochutnat jeho nejmilejší jídla přímo jím připravená... Docela by mě zajímalo, jestli ty některé čančaninky ďobnuté doprostřed talíře umí zaujmout víc, než trošku "štrapácnější" kvalitní svíčková, nebo steak. Jednou, až budu bohatý a nebudu vědět co s penězi (nepřeji si, aby tomu tak někdy bylo ale kdyby náhodou) tak se k němu příjdu najíst a uvidím, jestli zažiju takový chuťový orgasmus, jaký jsem zažil tuhle, když jsem si udělal naprosto dokonalé bramboráky, do nichž nebyla použita ani špetka soli.... Pořad jako takový se mi moc líbí, ať už svojí pestrostí, rozmanitostí tak tím, že vlastně ukazuje všem, kdo takhle po víkendech grilují na chatě se známými, že to vlastně vůbec neumí. To pomyslné "dělání z lidí blbce" a jakási kuchařská moralita... Jóóó´to fakt můžu... ()
Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat/dochucovat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ačkoliv si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a fritovací kulturou. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že ugrilované podrážky nebo vysušený losos nejsou tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. ()
Galerie (9)
Photo © TV Prima
Zajímavosti (2)
- Původně se před spoluprací s Halinou Pawlowskou uvažovalo o Františku Ringo Čechovi, který měl v pořadu vystupovat coby zvědavý soused. (Fenk)
- V třetí epizodě druhé série pořadu na sebe Zdeněk Pohlreich prozradil, že má doma 4 kočky. (MTHRFCKR)
Reklama