Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (141)

Lethe 

všechny recenze uživatele

Chateau Headache...:))))))))......jinak ale nic moc, Zdenek je dobrej, ale jeho humor nejvic zaril v Ano,sefe. Tenhle format je dost podivnej - je to neco mezi reklamnim shotem, bananovymi rybickami, italem v kuchyni a klukama v akci. Jako bych z toho citila, ze hlavnim ucelem poradu je vyvarit z Pohlreichovy popularity co nejvic. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Šéf na grilu nemá takový potenciál zábavnosti jako Ano, šéfe!, protože se jedná v podstatě o klasickou kuchařskou show. Obsazení Haliny vnímám jako jednoznačně největší šlápnutí vedle. Přesto hodnotím vcelku vysoko, protože vše zachraňuje Šéfův um a vtip. No a kde jinde uvidíte Pohlreicha používat kečup?!? ()

Reklama

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, co tenhle chlap u toho grilu všechno dokáže a ještě pobaví. Vrchol mojeho grilovacího kulinaření začíná klobásou a končí třema druhama masa na jeden způsob, takže nezbejvá než koukat, slintat a závidět, protože než se dostanu k akci, už si z toho nic nepamatuju a abych si po pěti vysoslých šlahounech v pergole listoval na iprima.cz nebo kde, jakže to vlastně bylo, tak na to jsem moc línej. Takže mi nakonec nezbejvá, než opět hurá do klobás. Ale pořad opravdu výbornej. 85%. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Zdeněk se zde trefil opět do černého. Jako milovníka masa mě naučil pár dobrých triků a ukázal mi, že u nás pujdou všechny kupované marinády, či podobně složky, dochucené jinými věcmi prostě patří pouze do koše. Nikdy bych si ani nepomyslel, že udělat pořadně dobrý steak je taková věda. Zdeněk zde opět dokazuje, že určitě patří mezi elitu české gastronomie. Nemohu se dočkat dalšího grilování, kde nezapomenu na Zdeňkovo rady.U mě neni co řešit, krásných 80 %. ()

constrictor.boa 

všechny recenze uživatele

Jak to někdo může srovnávat s Ano šéfe? Tento pořad je od toho, aby ukázal recepty a to je vše. To je jako říci, že Receptář prima nápadů není tak zábavný jako Natoč to, a nesahá mu ani po kotníky. Já jsem se dozvěděl co potřebuju za suroviny, jak mám postupovat a spoustu recetů jsem už úspěšně použil. Účel to splnilo, takže 5 * ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama