Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (141)

FireTight 

všechny recenze uživatele

Je to až neuvěřitelný, ale Zdeněk Pohlreich dokáže hláškovat i při klasickém televizním formátu pro vaření (Babica se může jít zahrabat, a několikrát)... Absolutně nechápu a má můj obdiv, ovšem mám takový strach, že tenhle pořad není vůbec pro mě. Jednak neumím vařit, nemám gril a taky asi neumím pořádně docenit šéfovo rozplývání se nad různými druhy masa. Pár slov ke slavné Halině - překvapivě nevadí, dobře se stáhla do roličky moderátorky. UPDATE (3. července 2011): Musím jít s hodnocením ještě o hvězdičku nahoru, protože Zdéňa každý pondělí způsobuje, že u televize tak nějak slintám... :D ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Umírněnější Pohlreich, ale také o dost nudnější. Nemá totiž komu nadávat, koho peskovat a být za pana důležitého a pochopitelně ani nehláškuje. Že v podstatě vaří blivajzy, to už je vedlejší. Tady se nám předvádí, jak to roztáčí u grilu. Hodně stereotypní náhled na kulinářské umění mistra grilu. V podstatě se u toho dá usnout, a nijak mě to nenavnadí jít si do přírody něco ugrilovat. Serioznost Pohlreichovi až tak nesedí a jeho anabáze do restaurací jsou z diváckého hlediska "výživnější". Jeho mastné blafy z grilu jsou tak akorát peklo pro žlučaře, ale Rajko Doleček odborný dohled nad pořadem neměl. Místo toho je tam nechutná Halina Obrovská. 40% ()

Reklama

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Taková letní pohoda. I když vím, že si nejspíš vůbec nic neudělám a na podobné suroviny narazím jenom v dalším televizním pořadu, tak se mi na to pěkně koukalo. A odpustím mu také to, že Zdenda skoro všechno spálil a tak ty jeho vynikající marinády určitě přišli vniveč. Nikdo na kusu spáleného masa nepozná, jestli jsem použil slunečnicový, nebo ořechový olej... ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

Grrrrr! K čemu mi je se rozmyslet jak co dát na talíř, když to hnedka stejně sežeru. Nic víc vidět z toho pořadu nepotřebuju. Když budu chtít radu ohledně grilování, zajdu si za tátou. UPGRADE 16.11.2011: Tak jsem nedávno zjistil, že tátovi se pořad líbí a má dokonce i knížku... K tomu já nemám slov. Ale za svým hodnocením si stojím, jako vždy... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché, kdo nemá rád Zděnka Pohlreicha nepřijde si zrovna na své. Kdo ale přejude jeho prá peprných výrazů a soustředí se na to, co vytvoří na talíři, ten nebude zklamán. Šéf servíruje tentokrát na grilu a to co vytvoří by se dalo jíst i z obrazovky. Rozhodně veliká inspirace pro milovníky jídel uvařených na venkovním ohni. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama