Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

Olík 

všechny recenze uživatele

Prachsprostá zahradní kuchařina – nic víc, nic míň. Vezmi maso, hoď ho na gril, nakrájej rajčata, obrať maso – Prima mohla ještě strejdu Zdendu nechat spát a připravit schéma hodné jeho nejen kuchařských, ale především improvizačních kvalit. Křížový výslech vedený velrybou českého šoubyznysu Halinou Pawlowskou je zajímavý z hlediska získání trocha historických faktů ze života „šéfa“ Zdeňka, ale její účast samotná je alespoň pro mne značně nežádoucí. Závěrem nezbývá než dodat, že Pan Pohlreich má ten dar z hůry, díky němuž nenudí, ani když otvírá láhev vína, ale samotný formát pořadu pro něj není tím pravým ořechovým. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Konečně po všech těch Babicích, co v televizi najdete, pustili ke slovu odborníka. Zdeněk Pohlreich předvádí své typické umění založené na minimalismu kuchyňského prostředí a stavěné na kvalitě surovin, jejich dostupnosti a poměru ceny. Navíc se dočkáme i jisté osvěty a tradičního Pohlreichovského humoru. Ovšem, co mi nikdo nevysvětlí, který manažer nacpal do jeho pořadu Halinu Pawlovskou. To i Gejza ze statku by zpovídal Zdenka Pohlreicha lépe, pokud už to v pořadu musí být. Proč je to tímto zmrvené, nevím, ale beru to jako nutné zlo, které musím překlenout, abych se více dozvěděl o vaření a o Zdeňkovi Pohlreichovi. ()

Reklama

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, co tenhle chlap u toho grilu všechno dokáže a ještě pobaví. Vrchol mojeho grilovacího kulinaření začíná klobásou a končí třema druhama masa na jeden způsob, takže nezbejvá než koukat, slintat a závidět, protože než se dostanu k akci, už si z toho nic nepamatuju a abych si po pěti vysoslých šlahounech v pergole listoval na iprima.cz nebo kde, jakže to vlastně bylo, tak na to jsem moc línej. Takže mi nakonec nezbejvá, než opět hurá do klobás. Ale pořad opravdu výbornej. 85%. ()

Lethe 

všechny recenze uživatele

Chateau Headache...:))))))))......jinak ale nic moc, Zdenek je dobrej, ale jeho humor nejvic zaril v Ano,sefe. Tenhle format je dost podivnej - je to neco mezi reklamnim shotem, bananovymi rybickami, italem v kuchyni a klukama v akci. Jako bych z toho citila, ze hlavnim ucelem poradu je vyvarit z Pohlreichovy popularity co nejvic. ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že čím více se ZP věnuje tomu hlavnímu v jeho pořadech - tedy jídlu, tím víc lidí brblá. Tak mě napadá, jestli tu obecně nedošlo k disinterpretaci záměru páně šéfkuchařova, když vlezl na naše obrazovky - on to určitě nedělal z toho pohnutku, že měl bytostnou potřebu Čechy naučit novým výrazům k nadávání a stěžování si. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama