Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (372)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Spolek vyjebaných čurin a namachrovaných blbečků vyfasují pořádnou porcovačku; a že se v týhle sračce ocitli není při jejich intelektu nic divnýho. Oproti tomu bráškové z Votlemova nejsou žádný hezouni, ale v dýni jim to šrotuje na plný otáčky - jenže hledat v tomhle logiku je těžší, než si zauzlovat střevo v prdeli. Jen Danielův švédský stůl neměl chybu. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Zmena prostredia Wrong Turnu prospela, rovnako ako aj nápad s prequelovým poňatím. Vzhľadom k tomu, ako režisér Declan O'Brien, majúci na konte vskutku otrasné filmové tituly, dohubil už tretie pokračovanie Wrong Turnu som mal ku štvorke minimálne očakávania, tie sa však nakoniec nepotvrdili a z môjho pohľadu to bolo uspokojivé. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Na tomhle turnu je opravdu cosi Wrong! Předchozí verze se alespoň trochu snažily o hororovou atmosféru a jakýsi náznak děje, kdežto tato je prachsprostým masturbačním videem pro zdejší řeznické učně. Tři dawni provádějí kulinářské experimenty na skupince porážkových dementů a ječících kikin, z čehož si místní otylí, patnáctiletí chlapečci a LIVINGDEAD nasmrkali do pyžamek a okázale to dávají najevo stylistickými zvratky plnými gramatyckích chip. Ale přínos to má minimálně jako Hery Potrat! Je jedno, jaká to je sračka, ale aspoň ty děti něco donutilo psát. No nic, ještě před spaním zajisté umlátí bejsbolkama pár důchodců v Gétéáčku a určitě se jim pak bude něco hezkého a zdravého zdát. A já jen doufám, že popáté už snad nikdo blbě nezahne... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu skvělý, pak se to zvrtlo v lesbo erotiku a nudný mejdan. Konečně se zase objevila degenerovaná rodina kanibalů. A začaly vraždy. A to dost brutální vraždy. Společné masové fondue ze živé oběti mne fakt pobavilo. :-) Škoda, že se film neodehrával v lese. Přece jen různé pasti, nahánění obětí v lese a zoufalý křik je lepší atmosféra pro horror, než nějaká psychiatrická klinika. Ale i tak jsem se pobavil. 70% A doufám, že bude Wrong Turn 5! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|55%| „Kanibalští hejkalové z lesa“ řádí tentokrát v nemocnici ! Asi je vtipně nazývám, ale hláška trestance z třetího dílu neměla chybu. ;) Prostě jsou to Kanibalští hejkalové z lesa ! Mě tahle série opravdu chytla. První tři díly, byly dobré, dvojka správně ujetá. Zde tu ujetou také máme, i když film je výrazně slabší než předchozí 3 díly. Úvod této čtyřky je naprosto parádní. Hejkalové se zmocní nemocnice a krásně krvavě zmasakrují personál. Poté se snímek začne trochu táhnout. Máme tu skupinku mladých lidí a bohužel mi moc nesedí. Postupem času je začnu nesnášet – jejich nelogické chování je opravdu k smíchu. Nejhorší je tu jedna scéna. Scéna kdy měly tři hejkaly nahnané v kleci a měli možnost je jednoduše zabít. Neudělali to. Proč proboha, když brutálně pozabíjeli jejich přátele? Po hororové stránce to moc dobře nepůsobí. I to prostředí v nemocnici není tak dobré jako v lese. Ale vyvražďovačky jsou tu dobré, o tom žádná. Finále už moc nezaujme. Takže oproti předchozím 3 filmům tu určitý pokles je. Přesto jsem se zabavil – na jedno shlédnutí to špatné nebylo. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Natočeno za 19 dní. Točilo se ve skutečně opuštěném sanatoriu. (ČSFD)
  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)
  • Fotografie různých členů posádky lze vidět ve složkách pro duševně choré. (asxasx)

Reklama

Reklama