Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Já se musím přiznat, že tento horor hodnotím, jako vůbec nejlepší, který jsem v poslední době viděl. Strach z těch potvůrek mít skutečně nejde. Film je však děsně vtipný. Potvůrky nám předvedly zvýšenou kreativitu při zabíjení a kromě klasického nožíku je zde možnost vidět také klasickou sekeru, ostnatý drát, ba dokonce vrták. Jednoho človíčka si vychutnají takovým způsobem, že se jedná skutečně o vysoce delikátní záležitost pro pravé gurmány. Příšerky se totiž naučily vařit a nejraději mají jídla z těch vůbec nejčerstvějších surovin, tudíž jednoho chlapíka postupně okrajují a okrajují a okrajovaly by ho i nadále, kdyby jedno z monster nedostalo chuť na játra, které samozřejmě konzumují výhradně s cibulkou. Vše si smaží v oleji a nechybí jim ani brambory a další doplňkové suroviny. Protože autoři vyznávají rovnost naprosto ve všech ohledech, tak aby se náhodou někoho nedotkli, tak ve filmu nechybí lesby, zástupce černé rasy a dokonce ani zástupce žluté rasy. Film má slušné tempo. Vraždičky na sebe nenechají dlouho čekat. Postavy se opět chovají jako banda debilů a na žádném z mobilů by jste signál opravdu nenašli. Dávám 3*. Kdyby byly bývaly masky více doladěné uvažoval bych i o 4*. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Užijte si barbecue, vy sráči !!" ;) A jak řekl, tak se i nestalo !! Shitmaker Declan O'Brian mění tuhle nablblou sérii v ještě nablblejší bizarní jatka, v nichž každý nejeden opravdu slušný nápad dovádí k takové zhovadilosti, navíc s až neskutečnou důsledností, že si tohle céčko snad ani nelze neužít.. ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ještě teď mě mrazí, jak stvůry vykuchávají mladé lidi a u toho se depresivně, hloupě smějí.. Být v kůži jedním z "normálních" lidí v tom hrozném, strašidelném blázinci tak se poseru. Jen, jak bych zjistil, jakou měla ta budova historii tak mizím...aaa. Film asi průměrný, ale mě rozhodně nezklamal, ba naopak.. O proti wrong turn 2, ne trojce, ta se mi líbila příjemné překvapení.. Když to porovnám s nevratným osudem, ve kterém se všechno opakuje a už mě tam nemůže nic překvapit a ani taky nepřekvapí, tomu tady tak není a jsem pro další díl(y):-)) 60% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 má společného jen název a zrůdy, jinak zase úplně něco jiného. Sám sebe se ptám, má cenu vůbec čekat něco jiného? Brutalitou, krví a nechutností se Wrong Turn vyznačuje a to jsem dostal. Lepší než trojka rozhodně je, ale první díl netrumfne. Pro mě naprosto stejná úroveň jako díl číslo dvě, tak že jsem docela spokojený... 6/10 = 60% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je na mě celkem moc. Začátek v blázincu ujde, zimní koncept se svou počáteční fází těžce vykrádá Cold Prey, no degenové, kteří už umí zacházet s mašinama pomalu všeho druhu, mě poslali do kolen. Potěšující můžou být dvě nechutné torture scény, což já osobně zas až tak nevyhledávám, takže celkově nad dvě jít nemůžu, i když o moc horší než trojka to není. Pro laiky a týnejdžry pořád v pohodě, pro znalce skoro zbytečné se na to dívat. 45% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • V úvodní sekvenci hrál valčík „Na modrém Dunaji“ orchestr v Londýně. (asxasx)
  • Fotografie různých členů posádky lze vidět ve složkách pro duševně choré. (asxasx)

Reklama

Reklama