Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (372)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 není ve svém subžánru až takový hrozný propadák. Herci jsou v rámci možnosti snesitelní, viděl jsem už mockrát horší dřeva, které ani vzhledově filmu nepomáhali. Masky kanibalů mohly být lepší, ale příliš neruší a gore je povedené tak půl na půl ( nemuselo být ani tolik detailních záběrů – protože ty právě prozradily, že je gore slabší ). Chování postav je otřesné a nejvíc sráží celkový zážitek. Plus je, že jsem se vůbec nenudil a přiznám se, že jsem chvíli uvažoval o třech hvězdičkách, ale nakonec dám +4/10. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Čtyřka Wrong Turn je rozhodně unikát. Na slasherové scéně po roce 2000 nepamatuju něco tak opravdu tupého. Jedna nesmyslná scéna střídá druhou, hlavní postavy jednají proti logice a nad vším tím paskvilem bdí ruka impotentního scénáristy/režiséra O´Briena. Nicméně horrorově je to celkem dobře zvládnuté a s velmi milou a nečekanou lekačku nakonec nemůžu jít pod 2*. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 má společného jen název a zrůdy, jinak zase úplně něco jiného. Sám sebe se ptám, má cenu vůbec čekat něco jiného? Brutalitou, krví a nechutností se Wrong Turn vyznačuje a to jsem dostal. Lepší než trojka rozhodně je, ale první díl netrumfne. Pro mě naprosto stejná úroveň jako díl číslo dvě, tak že jsem docela spokojený... 6/10 = 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Po dvojke a trojke už nebolo príliš kam klesnúť a tak sa tvorcovia štvorky rozhodli pre návrat k vážnej atmosfére jednotky. Stále je to ale ako keby sa opitý Zajko Bojko pokúšal o remake Občana Kanea. Potešiteľné sú odvážne erotické vsuvky, pomerne sympatický kasting, to, že ide o prequel (mám prequely rád) a pozitívne zaujme i výprava opustenej, obrovskej budovy uprostred zasneženej prírody. Mínusy: zvyšok. Postavy sa správajú nelogicky, mutant do dvier obrovským vrtákom vyvŕta dieru, no znútra ho dievča bodne do ruky a on odíde namiesto toho, aby pokračoval vo vŕtaní a za desať sekúnd by bol vnútri. Kanibali sú raz líčení ako niečo, čo si nevie ani utrieť zadok a inokedy vymýšľajú pasce á la Tommy Lee Jones v Štvancovi (a špičkovo šoférujú snežné skútre, autá...). Odpoveď na otázku, či by niekto normálny postavil sanatórium uprostred hôr, desiatky kilometrov od najbližšieho mesta, nechám na vás. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Stejný režisér jako v případě velmi nepovedené trojky. Jeden by si i zpočátku myslel, že se režisér zamyslel:) a šel do sebe, to jsem si ale myslel úplně špatně:) Slibně (a to myslím vážně:) se rozjíždějící vyvražďovačka se postupem času až neuvěřitelně rozpadne v ubohou plejádu nesmyslných skečů a nelogičností. Za všechny závěrečný hon na přeživší děvčata na prázdné sněhové pláni, tam jsem se i nahlas smál, vracení se pro ztracený pohrabáč ve sněhu, to mě opravdu odstřelilo:) Nicméně možná se přisypalo pár korunek či na to šli tvůrci trochu jinak, ale krvavé scény byly tentokrát lépe natočené než v "digitrojce" a opět nechyběla docela dost dobrá finální tečka ( s přivřenýma očima nad logikou pochopitelně) a já si říkám proboha proč zase až na konec. Dvě hvězdy si to ale zaslouží, byla to vcelku pěkná sranda:) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)
  • V úvodní sekvenci hrál valčík „Na modrém Dunaji“ orchestr v Londýně. (asxasx)

Reklama

Reklama