Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

VOD (1)

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

Tereszka33 

všechny recenze uživatele

Pfff co na to říct. Pokud to mělo být děsivé, nebylo, pokud to mělo vypadat přesvědčivě, nevypadalo, pokud jsem se u toho měla cítit napjatě, necítila. Posledních 10 minut se mí líbilo, jinak nuda, nuda a zase nuda. A ten přehnaně happy endový konec, kde jsou najednou všichni sluníčkoví, až skoro potřebujete podat papírový kapesníček. Mě to prostě nesedlo. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn a dvojka i když s jedničkou nemá společnýho vůbec nic tak je překvapivě pro mě ještě lepší. Herci sympatičtí a i když film určitě neměl velkej rozpočet tak dokazuje, že aby Vám po zádech přeběhl několikrát mráz tak není potřeba X milionů (což už dávno dokázal mistr Wan). Prostě kdo umí, ten vyděsí i za pár kaček. Takže se pohodlně usaďte a mrkněte na rodinku co se přestěhuje na místo, které skrývá děsivé tajemství a tím nemyslím ségru manželky hlavy rodiny, která přijela i s kuframa a zabrala ten super karavan se kterým měl manžel určo své plány. Dcerka všude vidí duchy (to má po mamince aj po tetičce) no a manželka je vidí taky ale demonstrativně to popírá ládujíc se práškama. A pak začne mrazit a film nám bude gradovat až do velmi slušného finále, které rozhodně nebylo odfláknutý. Já se bavil. ()

Reklama

BrianStorker 

všechny recenze uživatele

Klasický duchařský horror natočený podle skutečné události. Snímku možná škodí jeho název, neboť s "jedničkou" nemá nic společného, ale to naprosto nevadí. Kdo má rád klasiku a duchařinu, bude se tetelit blahem. Já si to užíval. Na negativní ohlasy zde jsem se neohlížel. Na zdejší hodnocení jsem si už zvykl. Podle některých expertů pokud krev neteče proudem z obrazovky a nejsou v lese rozvěšené lidské vnitřnosti na stromech, tak se nejedná o horror. Tito jsou na omylu, a velikém. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo úplne iné ako prvá časť čo beriem ako malé bezvýznamné plus. Čakal som zdĺhavú nudu s niekoľkými ľakacími scénami, ale kupodivu scenár je celkom zaujímavý už od začiatku a prakticky neustále sa niečo deje, takže film nemá kedy nudiť. Po vizuálnej stránke je to celkom fajn, efekty sú slušné a atmosféru to má tiež. Stále však ide o priemerný horor, ktorý Vás až tak nevydesí. Film stál okolo 9 mil. $ čo nieje málo na podobné filmy a keď si porovnám niekoľko oveľa lacnejších, originálnejších hororov výsledný efekt, alebo skôr chyba bude asi niekde inde. 50% ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Neuškodilo by míň zvukových efektů, celé mi to přišlo přeplácané. No ale za Ch. M. Murraye, happyend a docela dobrý příběh ***. Vůbec se mi na tom filmu nelíbí některé nudné pasáže, které tu jsou jenom proto aby zaplácly díru, nebo ty přehnaně akční a nelogické scény (SPOILER zapadnu do díry... no a co? nechám to bejt, ať si užijí i jiní.) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Příběh je založen na skutečné události rodiny Wyrick z Ellerslie, Georgia. (ARI50)
  • Příběh byl publikován také na Discovery Channel pod názvem A Haunting in Georgia a v knize „The Veil: Heidi Wyrick's Story“. (ARI50)
  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge v americkém státě Lousiana a ve městě Winnipeg v kanadské Manitobě. (Terva)

Reklama

Reklama