Reklama

Reklama

Kličko

  • Německo Klitschko (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

maseer2 

všechny recenze uživatele

výborný dokument, po jehož zhlédnutí musíte před oběma bratry smeknout, i pokud jste (třeba jako já) boxem naprosto nedotčeni.. sledovat jednak vyrůstání a jednak vzestupy i pády obou Kličků je zajímavé, poučné i zábavné, takže se téhle podívané rozhodně nebojte ani v případě, že veškeré vaše znalosti ohledně boxu končí tím, že víte, že kdysi boxoval nějaký Muhammad Ali, že Mike Tyson komusi ukousl kus ucha a že v současnosti jsou tu bratři Kličkové, kteří ovládají těžkou váhu.. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Dobrý dokument o dvou radioaktivních chlapících, kteří drtí jednoho boxera za druhým. Škoda, že nemají tu odvahu postavit se proti sobě navzájem. Ale chápu to. Kéž by v dnešní době ještě na rychlo vyrostl nějaký geniální boxer, jenž by byl alespoň vyrovnaným soupeřem. Zpracování dokumentu bylo bez problému, jen bych uvítal kratší stopáž. Myslím, že takových 90 minut by bohatě stačilo. ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Mírně nadhodnocené, ale dokument je to zajímavý a o životě dvou boxerských velikánů leccos vypovídající. Souboj Vitalije s Lennoxem Lewisem byl skutečně parádní box. Dnes už legendární zápas. Škoda, že takových zápasů nebylo více a stejně tak škoda, že oba bratry nikdy neuvidíme stát v ringu proti sobě. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Žádné bouchací mašiny bez mozků. Vitalij a Vladimír jsou inteligentní a čestní borci. Jsou si tak podobní a zároveň tak rozdílní. Charismatičtí bratři, kteří neovlivňují jen boxerský svět. ...P.S.: co vůbec nesouvisí s bratry Kličkovými, ale s bolševickým marastem: Když se bratři Kličkovi dostali poprvé do Ameriky, nedostal je Don King, prokoukli hned toho principála. Ale dostala je Coca-Cola a svobodný výběr: " Sto druhů sýra? Proč? Je přece jenom jeden sýr. Jmenuje se sýr". ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Oba bouchající bratři, jejichž buňky evidentně byly příznivě ovlivněny černobylskou radioaktivitou, jsou mi celkem sympatičtí, ale tento dokument nikoli. Na můj vkus se totiž málo boxovalo, moc se zpomalovaly záběry poletujících pěstiček a příliš prostoru dostalo tlachání nezajímavých lidí, kolem kterých Kličkovci někdy v životě prošli. Asi jsem potřeboval přímočařejší direkt mezi oči. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Klitschko: Inside the Ropes. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama