Reklama

Reklama

Kličko

  • Německo Klitschko (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

Ducke 

všechny recenze uživatele

Mnozí o nich tvrdí, že ničí Box, já mezi ně nepatřím, je úžasné sledovat, kolik let si pořád dokazují, jak se dokáží udržet na vrcholu a a ani jednou neselhat. Moc se mi líbilo, jak film ukázuje jejich životní pouť, abychom viděli, že jsou to taky lidé jako my všichni ostatní. A fandící Hayden Panettiere byla jen bonbónek na dortu. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Klasický sportovní dokument o boxujících bratrech, kteří v dnešní době nemohou najít přemožitele. Stále tomu tak nebylo a jak už to bývá, cesta na vrchol rozhodně nebyla jednoduchá. Bratry sužovali problémy, ale oni to zvládli a dostali se nahoru. Klasické dokumentární řemeslo. Nenudí, ale bohužel ani výrazně nenadchne. Stačí jen smeknout před bratry Kličkovými. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Z dokumentu cítiť obdiv jeho tvorcu k tejto bratskej dvojici, pričom z môjho (boxérskym nadšením nepoznačeného) pohľadu boli obidvaja bratia jemne glorifikovaný. Hoci vzhľadom na to odkiaľ vyšli, čo prekonali a kde sú teraz, si nesporne zaslúžia rešpekt. V informačne a záberovo obsiahlom dokumente ma najviac bavili scény mimo boxérskeho ringu, ktoré prezradili veľa vecí aj medzi riadkami. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Žádné bouchací mašiny bez mozků. Vitalij a Vladimír jsou inteligentní a čestní borci. Jsou si tak podobní a zároveň tak rozdílní. Charismatičtí bratři, kteří neovlivňují jen boxerský svět. ...P.S.: co vůbec nesouvisí s bratry Kličkovými, ale s bolševickým marastem: Když se bratři Kličkovi dostali poprvé do Ameriky, nedostal je Don King, prokoukli hned toho principála. Ale dostala je Coca-Cola a svobodný výběr: " Sto druhů sýra? Proč? Je přece jenom jeden sýr. Jmenuje se sýr". ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Bratři jak se patří !! Výborný dokument o dvou velice inteligentních boxerech, kteří to už od malička neměli moc lehké! Ale vypracovali se a k tomu jim určitě hodně pomohl jejich fotík - disciplína! Mě osobně se jejich styl boxování líbí a vidět jak to řezali už za mlada je nářez! Kličko se rázem řadí mezi mé oblíbené dokumenty! Jinak by se nám do parlamentu taky hodil nějakej ten " Kličko " :) jo a Chuck Norris se snad nikde neztratí :D 95% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Klitschko: Inside the Ropes. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama