Reklama

Reklama

Kličko

  • Německo Klitschko (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

Venkovan 

všechny recenze uživatele

Dokavaď se Kličkové nesrali do politiky a nepřipojovali Ukrajinu k tomu symbolu všech ctností pod vlajícím modrým hadrem v čele s "prezidentem" výrazu druhořadého bankovního úředníčka, měl jsem je hodně rád. Teď již méně, ale sportovní stránka budiž prioritní, takže je mám rád stále. Dokument je to pěkný. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Z dokumentu cítiť obdiv jeho tvorcu k tejto bratskej dvojici, pričom z môjho (boxérskym nadšením nepoznačeného) pohľadu boli obidvaja bratia jemne glorifikovaný. Hoci vzhľadom na to odkiaľ vyšli, čo prekonali a kde sú teraz, si nesporne zaslúžia rešpekt. V informačne a záberovo obsiahlom dokumente ma najviac bavili scény mimo boxérskeho ringu, ktoré prezradili veľa vecí aj medzi riadkami. ()

Reklama

Pesosek 

všechny recenze uživatele

Kvalitně odvedená dokumentární práce o bratrech Klitschkových. Mapuje jejich život od narození, přes boxerské počátky až do současnosti. Dokument ukazuje jejich povahy, názory, sportovní a životní úspěchy i nezdary. Tak trošku glorifikuje duo bratrů, avšak po shlédnutí k nim musíte cítit určitý respekt. Od teď si už oba bratry nebudu plést. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Pokud vás alespoň trochu zajímá svět profesionálního boxu, jistě by vám neměl uniknout dokument sumírující život sourozenecké dvojice bratří Kličků. Dočkáte se zde nejen krátkých ukázek z klíčových zápasů, které předznamenávaly jejich profesionální vzestupy a pády, ale i rozhovory s trenéry, rodiči a krátkými pohledy do dětství, rozdíly mezi bratry. Zejména jejich mládí v Sovětském svazu, kdy rodina cestovala po štacích s otcem, profesionálním vojákem, formovala jejich myšlení. Černobylská tragédie a první návštěvy západního kapitalistického světa znamenaly velké změny, které by zamávaly s každým člověkem, ať sportovcem či nesportovcem. Železná vůle a zásadovost jim nakonec pomohla obstát i v cizím nebezpečném světě. Klobouk dolů před tím, co dokázali a stále ještě dokazují. ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Bratři jak se patří !! Výborný dokument o dvou velice inteligentních boxerech, kteří to už od malička neměli moc lehké! Ale vypracovali se a k tomu jim určitě hodně pomohl jejich fotík - disciplína! Mě osobně se jejich styl boxování líbí a vidět jak to řezali už za mlada je nářez! Kličko se rázem řadí mezi mé oblíbené dokumenty! Jinak by se nám do parlamentu taky hodil nějakej ten " Kličko " :) jo a Chuck Norris se snad nikde neztratí :D 95% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Klitschko: Inside the Ropes. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama