Reklama

Reklama

Kličko

  • Německo Klitschko (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na detailní portrét dvou výjimečných sportovců, ale především bratrů, Vitalije a Vladimíra Kličkových. Sledujte jejich osudy a kariéru během dětství na socialistické Ukrajině, v dobách jejich tvrdých boxerských začátků i ve chvílích, kdy se z nich staly mezinárodní sportovní legendy. Prožijte s nimi úspěchy i dílčí nezdary, zlá období i triumfální návraty, stejně jako jejich vzájemné konflikty. Příběh bratrů – boxerů upoutá a inspiruje sportovní fanoušky i ty, kteří dosud nikdy nespatřili ring. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (179)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Takto nejako by mal dobrý životopisný dokument vyzerať. Pohrabať sa v archívoch, urobiť časovú následnosť, vyjadrenia rodiny a známych, okoreniť nejakým "son of a bitchom" typu Dona Kinga. A samozrejme dať tam nádherné detaily bitiek z kritických okamihov kariéry. Kličkovcov som dlho nemusel, mal som rád živočíšne typy a la Mike Tyson, no tento dokument zväčšil moje sympatie k bratskej dvojici. Dozvedel som sa dosť vecí zo zákulisia a tak to má byť. ()

canni 

všechny recenze uživatele

Paráda. Jako fanoušek bojových sportů nemám co dodat z hlediska kritiky (možná zaujatost) :) Ale i pro lidi, kteří nejsou zrovna v obraze, tak tito dva pánové jsou žijící a ještě boxující legendy. Krásný důkaz fungující rodiny a myslím, že nebýt jejich výchovy ze strany rodičů určitě by dneska nebyly tam kde jsou teď. 100% ()

Reklama

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Toto je presne ten typ filmu, ktorý mi sedí - dozviem sa niečo o športe, ale aj o samtných športovcoch ako ľuďoch. Bratia Klitschkovci sú naozaj unikátni, pretože obaja sa stali majstrami vo svojej kategórii. Ešte včera som o nich nevedela dokopy nič a hľadela na nich ako na dvojmetrové nesympatické gorily, ktoré svojim úderom zanechavajú súperovi "pamiatku" do budúcnosti:) Dnes je to inak. Človek by akosi automaticky očakával, že boxer ďalej ako za ohradou ringu bojovať nebude. Ale oni sú majstri sveta, ktorí sa dostali z ťažkých podmienok, navyše sú vzdelaní, rozhľadení, vedia vystupovať a bojujú za demokraciu vo svojej rodnej vlasti. A v ringu nikdy nenastúpia proti sebe. To nie je málo. Je to veľmi chytľavo natočené a Klitschkovci majú aj prostredníctvom tohto dokumentu najlepšiu reklamu. A myslím, že si ju zaslúžia. Box ako šport (z rozumných dôvodov) neobľubujem, ale musím uznať, že títo chlapi sú makači a pre šport ako taký je len a len dobre, že sa stali šampiónmi. ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Bratři jak se patří !! Výborný dokument o dvou velice inteligentních boxerech, kteří to už od malička neměli moc lehké! Ale vypracovali se a k tomu jim určitě hodně pomohl jejich fotík - disciplína! Mě osobně se jejich styl boxování líbí a vidět jak to řezali už za mlada je nářez! Kličko se rázem řadí mezi mé oblíbené dokumenty! Jinak by se nám do parlamentu taky hodil nějakej ten " Kličko " :) jo a Chuck Norris se snad nikde neztratí :D 95% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Boxerské filmy nemám moc rád, ale tento se dal. Mám opačný vývoj postavy než Kličkův otec, důstojník Rudé armády. Z nadšení pro USA přesvědčení, že v této zdegenerované zemi se nedá žít a na Floridě plné gangů, drog a seniorů už vůbec. Scéna s nátlakem na podpis smlouvy a samohrajícím piánem je poučná. Pobavilo mě "Na diskotéce je třeba vrhat správné pohledy správným směrem". ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Klitschko: Inside the Ropes. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama