Reklama

Reklama

Bylo, nebylo

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 114 h 2 min (Minutáž: 41–45 min)

Hudba:

Mark Isham

Hrají:

Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Josh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Jared Gilmore, Colin O'Donoghue, Lee Arenberg, Emilie de Ravin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(156)

U dveří lovkyně uprchlých zločinců Emmy se jednoho dne objeví malý kluk, který tvrdí, že je jejím ztraceným synem. Podle něj jediná Emma dokáže zvrátit hroznou kletbu, kterou uvrhla zlá čarodějnice na celou říši pohádek... (TV Prima)

Videa (60)

Trailer

Recenze (488)

phoebess 

všechny recenze uživatele

Nevšední pohádkový seriál, mnou nepříliš oblíbená Jennifer Morrison překvapila, stejně jako i ostatní herci. Potěšila mě i vedlejší role Davide Anderse. Zpracování pohádek je opravdu tak povedené a zasazené do modernějšího hábitu, až mi občas dělá problémy poznat, o kterou pohádku se přesně jedná. :) Ale to není seriálu vůbec na škodu, právě naopak. Na druhou stranu v něm ale bohužel nevidím dostatek potenciálu na více než jednu sérii. Pokud tedy ovšem scénáristé nemají už v rukou nějaké (povedené) eso v rukávu pro nadcházející sérii, popř. by se zápletka první série mohla protáhnout i do sérií dalších... i když, to už by mi už moc nevonělo. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

První díly mi zatím moc k srdci nepřirostly abych byl nedočkavý na další díly a trávil noci sledováním podobně jako byly pro mne návykové seriály Skins, Hry o trůny nebo Sherlock. Ještě jich pár však skouknu než ohodnotím... edit: Ačkoli to vidím na nekonečný seriál (má to 3 série!), začíná mne to bavit čím dál víc... (1.série-13 dílů ...a zřejmě seriál opouštím) >70% ()

Reklama

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Prostě pohádka, 2 roviny děje, civil, kde se charaktery vyvíjí a snaží se změnit a pohádková, kde jsou pravé charaktery postav. Příběh mě pohltil hrozně moc, jsou tam slabší chvíle, ale to seriálový milovník rád přehlídne a když ho děj nadchne a pohltí, tak tyto hluchá místa přejde. Jennifer Morrison si tímto seriálem vysloužila čestné místo v top herečkách, zejména oceňuji dramatické scény, když už vše téměř vzdává, ale pak se to v ní zlomí a jde do toho na plno. Strašně mě v tomto seriálu baví postava Rampelníka (Rumpelstiltskin) ztvárněná Robertem Carlylem, taková mírně zvrácená postava, kterou jsem si oblíbil svou výstředností a domýšlivostí. ()

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Fantasy to je moje. Takový seriál tu chyběl! Zatím viděno 12 epizod a žádná nebyla slabá. Doufám, že si serál udrží takovou kvalitu co nejdýl, a nedopadne jako Lost. **** O tri a pul roku a 89 epizod pozdeji tento serial porad zboznuju... posledni serie me jako jedina nebrala tolik jako prvni tri, asi hlavne proto, ze mi proste postava Cruelly De Vil do tohoto pohadkoveho sveta nesedela. Ale konec serie byl skvely a jsem velice zvedava, jaka bude pata serie s Black Swan alias Emma The Dark One. Holt si musim pockat do 27. zari 2015!! ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

1.série: 85% Mezinárodně známé pohádky jsou kouzelně propletené a jejich odlesk je cítit i v novém světě mimo knihy, ve Storybrooku. Hlavně v první sérii je možné si užívat notoricky známé příběhy v jiném kabátku a prolínání minulosti a současnosti. Napínavé příběhy společně tvoří nádherný celek plný kouzel a magie v našem zdánlivě nudném světě. Občasné zbytečné zdržování je odpustitelné a finále je kouzelné a dostatečně jasné. První série je rozhodně skvělý seriálový bonbónek. 2.série: 80% Druhá série už ztrácí své kouzlo a objevují se spíše méně známé pohádky i jiné příběhy, které už nejsou tak nablýskané. Přesto jen musíte žasnout, jak jsou jednotlivé osudy propletené a stále fandíte svým hrdinům, kteří nejsou rozděleni jen na hodné a zlé. Šedý pruh nejistoty o motivech postav je ještě širší a vy se s každým dílem těšíte na v mnohém velkolepější finále. Máte lehký pocit překombinovanosti, ale už jste lapeni a své pohádkové oblíbence nebudete chtít pustit. Natěšení na další sérii je na 80%. ()

Galerie (3 219)

Zajímavosti (56)

  • Robert Carlyle coby pan Gold nosí v několika záběrech snubní prsten, přestože ženatý není. Jedná se o skutečnýsnubní prsten Roberta Carlyla, který si ho zapomněl sundat. O této zkušenosti dokonce i "tweetoval". (aknamor)
  • Jennifer Morrison, která ztvárnila Emmu Swan, se s herečekou Jessy Schram, představitelkou Popelky, setkala již dříve, a to během natáčení seriálu Dr. House (od r. 2004), konkrétně 13. epizody 3. série. (pufina)

Související novinky

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

Zloduši od Disneyho dostanou seriál

05.03.2019

Visí vám v pokojíčku plakát Jokera, v dětství jste vždycky fandili Darthu Vaderovi a Hans Gruber je podle vás pravý hrdina Smrtonosné pasti? Pak pro vás má studio Disney dobrou zprávu, po vzoru… (více)

Star Wars v televizi?

Star Wars v televizi?

07.08.2016

Kdo by zapomněl na Star Wars: Underworld? Ještě než George Lucas prodal Lucasfilm, objednal si 50 scénářů k epickému seriálu, který měl navázat na Epizodu III. Projekt se nikdy nerozjel a nakonec se… (více)

Čeká nás Trainspotting 2?

Čeká nás Trainspotting 2?

08.09.2015

O pokračování kultovního Trainspottingu se mluví už mnoho let. Irvine Welsh, autor románové předlohy, sepsal už v roce 2002 sequel nazvaný Porno. A režisér Danny Boyle (Sunshine) je od té doby… (více)

Reklama

Reklama