Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

Fanucci 

všechny recenze uživatele

70% - slušný seriál. Některé hlášky jsou super. Jen na můj vkus je to až moc šablonovité. Postavy málokdy překvapí - Oleg je POŘÁD oplzlý, Caroline je POŘÁD naivní a optimistická, Max je POŘÁD nad věcí a oprsklá. A taky by pomohlo, aby Beth Behrs byla lepší herečkou. Zatím je to tragédie a asi se to nezlepší:-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Sitcom je žánr dle mého gusta, ale musí disponovat originálním humorem, nesmí nabízet lehce předvídatelné vtipy a hlavně ho nesmí neustále rušit smích placeného publika. V případě obou socek se však nezdařilo vůbec nic z uvedeného, takže z vysokého hodnocení soudím, že jsem na pochopení předností tohoto sitcomu jednak příliš starý a hlavně jsem dosud nedokázal podlehnout konzumnímu způsobu života. Pokud si však vypnu zvuk a zaplním místnost pohodovým rockovým zvukem, tak si pohyblivé obrázky slečen ty dvě hvězdy zaslouží. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších sitcomů. Originalita mu také nechybí a hlavní postavy tvoří tu nejlepší dvojku pro tématiku jakou zrovna 2 Broke Girls zaujímají. Člověk se prostě musí všemu smát. Takže herecké obsazení si nedovedu představit lepší. Akorát když se mě někdo zeptá, koho mám radši, nedokážu odpovědět. Popravdě je to docela dost těžké, protože na každé z nich se mi líbí něco, co ta druhá nemá a jak už jsem psala výše, proto tvoří tak super dvojku. Max jako typická sarkastická, nezodpovědná, věčně podrážděná kamarádka si k sobě nastěhuje Caroline, která je v chování a uvažování naprostej opak - no a asi si umíte představit, jak vtipná sestava to může být. Co se týká ostatních postav, ty se většinou také vymikají normálu, což právě dělá tento sitcom ještě vtipnějším. Za mě 90%, protože sitcomy jako tyhle já ráda. - "I mean, it's life. Lower your expectations." ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Fenomenální. Dřív jsem to neměl rád, přišlo mi to pitomí a praštěný. Ale jakmile jsem pronikl do psychologie postav, dostaly mě. Ale totálně. Místy až brilantní scénář, hlášek v jednom díle je tolik jako v jiných sitcomech za celou řadu. Chemie postav je přirozená i díky tomu, že hlavní představitelky jsou kamarádky i v reálném životě. Skvěle jim sekundují vedlejší postavy a Earl je asi nejlepší vedlejší postava hned po Bertě z Dva a půl chlapa. Pětihvězdičkový majstrštyk. Jednou větou: Nohy Beth Behrs, kozy Kat Dennings. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak se tu objevil další seriál, na který se dá dívat. Jak je známo, protiklady se přitahují a platí to i zde, kde je Max, která žije v baráku bez klimatizace nakupující oblečení v secondhandech a na druhé straně nafintěná Caroline, která pochází z vyšších vrstev a dbá na svůj zevnějšek. Tenhle seriál je plný dvojsmyslů, které jsou opravdu vtipné. Rozhodl jsem se zařadit ho do své desítky oblíbených seriálů, protože se u toho opravdu skvěle bavím. Dobrý výběr herců a úvodní znělka je taky parádní. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (106)

  • Táto epizóda bola pôvodne naplánovaná ako premiéra druhej série. (dwdb)
  • Během rozhovoru zmíní Max (Kat Dennings) Stephena Hawkinga, což byl britský teoretický fyzik, který trpěl nemocí amyotrofické laterální sklerózy, která má za následek postupné ochrnutí celého těla. (Duoscop)

Reklama

Reklama